12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRescrie povestea parcului tău cu un click!

Rescrie povestea parcului tău cu un click!

Intră pe www.parcultau.ro și votează parcul din Craiova care are cea mai mare nevoie de reamenajare

Te-ai săturat să iei mașina până la cel mai “apropiat” parc? Ai vrea să reamenajezi spațiul verde din zona unde locuiești? Ei bine, acum poți contribui la înfrumusețarea comunității în care trăiești. Nu este o poveste!

Asociația Vasiliada, în parteneriat cu compania de credite de consum Provident Financial România au lansat în Craiova programul „Fiecare parc are povestea lui“, prin care locuitorii sunt invitaţi să decidă care este parcul din oraș care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Astfel, până în 27 mai, poți vota unul dintre cele trei parcuri situate în cartierele 1 Mai, Cerna și Pușkin, selectate cu ajutorul Primăriei din Craiova.

Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în iunie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. Mai mult, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câștigător cu peste 30 de voluntari, atât angajați, cât și agenți.

Pentru a alege parcul preferat, poți vota online pe www.parcultau.ro sau pe loc la unul din voluntarii Asociației Vasiliada care vor fi prezenţi în mai multe zone din Bănie. În plus, dacă ești client Provident, poți vota prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.

Peste 650 de craioveni au votat până acum online. Intră și tu pe www.parcultau.ro și contribuie la înfrumusețarea parcurilor din Craiova. Poți vota o singură dată de pe același IP, deci nu uita să le spui și prietenilor și vecinilor tăi să voteze.

Programul Fiecare parc are povestea lui a fost iniţiat în 2010 şi îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale clienţilor şi ale comunităţilor în care Provident este prezentă. În perioada iunie-octombrie 2010, Provident a acordat micro-finanţări pentru reamenajarea unor parcuri şi locuri de joacă în trei oraşe din ţară: Iaşi, Galaţi şi Cluj-Napoca. Acestea au fost selectate împreună cu autorităţile locale şi implementate cu ajutorul a peste 100 de voluntari Provident. Mai multe informații despre acest program de responsabilitate socială găsești pe www.parcultau.ro.

PUBLIREPORTAJ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU