24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvem grijă de sănătatea noastră?

Avem grijă de sănătatea noastră?

Sport, odihnă şi un regim alimentar adecvat. Suntem îndemnaţi de medici să ţinem cont de aceste trei lucruri dacă vrem să fim sănătoşi. Unii dintre noi sunt foarte atenţi cu alimentaţia, în timp ce alţii înlocuiesc maşina cu mersul pe jos sau bicicleta. Tot mai mulţi tineri însă îşi pierd nopţile la calculator, mănâncă de la fast-food sau au uitat complet de sport.
Alina P., de 20 de ani: „Nu ştiu dacă am grijă de sănătatea mea. Sunt atentă cu mâncarea, iar vara alerg în parc. Cred că noi, românii, ne ducem la medic în ultimul moment, ignorăm simptomele şi ne îndopăm singuri de pastile. Eu îmi fac analizele o dată pe an ca să fiu sigură“.
Ionuţ M., de 22 de ani: „N-am mai fost la doctor de câţiva ani. Nu sunt foarte atent cu sănătatea mea pentru că mănânc foarte mult de la fast-food, fumez, iar sport nu mai fac. Nu e bine cum procedez, dar pentru că nu am avut nici o boală până acum nu m-am dus la control“.
Marius A., de 20 de ani: „Îmi fac analizele o dată pe an şi merg la sală cu prietenii. Mă simt foarte bine după ce fac sport. Parcă mi se încarcă bateriile. Îi îndrum pe toţi amicii mei spre astfel de activităţi pentru că eu cred că prin sport ne menţinem tineri şi sănătoşi“.
Paul P., de 23 de ani: „N-am timp nici să merg la doctor, nici să fac sport, nici să mănânc sănătos“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU