10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârg de construcţii şi amenajări la Craiova

Târg de construcţii şi amenajări la Craiova

Persoanele interesate de produse şi accesorii necesare pentru construirea şi amenajarea locuinţelor au posibilitatea să se informeze cu privire la ultimele noutăţi din domeniu. În perioada 5-8 mai, pavilionul central al Complexului Expoziţional Transfrontalier Craiova, situat în Calea Severinului nr. 23A (vizavi de Baumax, în incinta Regiei Autonome de Transport), este gazda unei noi ediţii a târgului DOLJCONSTRUCT – MOBEX – CLIMATERM. „Manifestarea, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, reuneşte 30 de expozanţi – producători şi comercianţi din domeniul construcţiilor şi amenajărilor, instituţii bancare cu oferte de finanţare adaptate la profilul evenimentului. Aceasta este a treia acţiune expoziţională organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj în acest an, dintr-un program de 24“, a declarat Ioan Vigaru, preşedintele CCI, la inaugurarea evenimentului.

PMT Craiova intră în rândul producătorilor

Publicul, care are acces gratuit în intervalul orar 10.00 – 18.00, poate beneficia de o serie de oferte speciale, la târg fiind prezenţi şi expozanţi care produc sau comercializează produse de serie, dar şi produse de lux. Printre ei se află o firmă din Sălaj, care fabrică mobilă de lux şi care a expus o serie de produse din lemn masiv. „Suntem prezenţi cu o sufragerie de lux, un living şi două dormitoare. Pe perioada expoziţiei avem două dormitoare la promoţie, la 10.999 de lei şi la 19.999 de lei“, a declarat Alexandru Erdei, director de vânzări.
La polul celălalt, Penitenciarul de Minori şi Tineri (PMT) din Craiova are un stand cu produse realizate în incinta sa (cuiere de lemn şi ferestre şi uşi din PVC), la care aplică un adaos de doar 15% negociabil, în funcţie de comanda făcută. „Profitul economic nu este principala noastră ţintă, dar continuitatea în producţie ne dă şansa să rulăm cât mai mulţi tineri în procesul de producţie şi ne permite să le dezvoltăm abilităţile astfel încât ei să fie cât mai bine pregătiţi în meseriile pe care le practică – meseria de tâmplar în lemn şi în PVC şi aluminiu“, a declarat Daniel Barbu, purtătorul de cuvânt al PMT Craiova. Acesta a explicat că participarea la târg e un prilej de a arăta aptitudinile tinerilor din PMT şi de a le crea o şansă în plus să-şi găsească un loc de muncă după punerea în libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII