9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVântu către Ghiţă: Nu e bine să ne dăm certaţi

Vântu către Ghiţă: Nu e bine să ne dăm certaţi


Dialog spumos între Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, în cea de-a doua presupusă convorbire  publicată ieri pe internet. „Sunt şi eu conştient că, în situaţia în care sunt astăzi, nu am capacitatea să susţin Realitatea decât dacă mă apuc să vând. Da’ de ce, p… mea, să vând dacă te-am găsit pe tine?“. Înregistrarea este datată 13 aprilie, în timp ce prima înregistrare în care Vântu îl ameninţa cu moartea era datată 2 aprilie. Sebastian Ghiţă a declarat pentru HotNews.ro că a doua înregistrare audio a unei convorbiri dintre el şi Sorin Ovidiu Vântu – trimisă mai multor redacţii joi – ar fi fost făcută de Vântu. „Înregistrarea a fost făcută, probabil, de domnul Vântu, şi are scoase multe pasaje care-l deranjează. Nu este o înregistrare completă, este prelucrată. Cu toate astea, nu cred că-l avantajează“, a declarat Ghiţă.

SOV: Ce faci, domnul Sebastian?
SG: Mă certam cu (neinteligibil). Mă chinui să nu plătim nişte bani la stat, ca să îi eşalonăm, să nu fim proşti. M-ajută… toată lumea m-ajută, inclusiv bou’ de cumnată-miu, căruia i-am zis „Du, mă, în p*** mea, hârtiile“ de ieri, şi el nu le-a dus… Şi astăzi ăia de la Antenă au zis „Dom’le, da’ am vrea să plătim…“. „Bă cretinilor, plătiţi, da’… treaba voastră!“. Da. Mă rog, mă descurc eu (…)
SOV: Tati, eu am vrut să ne vedem la sugestia lui Ion, care a spus că, în ciuda înţelegerilor noastre, tu eşti neliniştit.
SG: Păi sunt, din două motive…
SOV: Zi-mi, mamă…
SG: Prietenii mei cei doi, Freciu şi Nedelcu…
SOV: Freciu-i retras pe 27…
SG: Am reţinut…
SOV: Deci, pe 15 …
SG: Asta i-a zis lui Ion, „Băi, ăştia nu se potolesc“. Doi…
SOV: Am vorbit aseară… stop… era Ion de faţă.. Erai de faţă, Ioane…
SG: Mi-a zis…
SOV: Să-mi bag p…, băi tati, băi, nu pot să-i ţin cu căluş la gură, frate!
SG: Nu-i vorba de căluş la gură…
SOV: O secundă. Am făcut scandal aseară, pe telefon – cu toate că n-ar fi trebuit pe telefon… cu Dragoş…
SG: Potoleşte-te, calmează-te…
SOV: E pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu’ liniştit…
SG: Da (…)
SOV: Stop. Nu sunt de acord… stop… nu sunt de acord cu strategia ta.
SG: Adică?
SOV: O respect, după cum ai văzut, o respect punct cu punct.
SG: Da.
SOV: Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f… în gură, că ne gazăm…
SG: E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare…
SOV: Sebi, e proastă, Sebi!
SG: Mă rog, mai lăsaţi-o aşa un pic…
SOV: Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine… stai puţin. Ăia care mă urăsc pe mine îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm… efectiv suntem (…) Suntem mult mai puternici dacă… este o părere, joc de mult în piaţa asta, suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră… nu că ne luăm limbile-n gură, io sunt acţionar (…) Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
  SG: Păi nu e bine, normal…
SOV: Păi şi atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?
SG: Păi n-o s-o mai cântăm pe 27, că n-o să mai avem cum s-o cântăm. Se-apropie momentul în care n-o să mai avem cum s-o cântăm… o să spunem „Dom’le, s-a găsit o formulă“, vedem noi (…).
SOV: Între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil. De ce dracu’ să mă… Sunt mulţi care vor să ne despartă. Stai puţin, nu că te urăsc pe tine sau pe mine, are legătură cu Realitatea. Şi se gândesc că plecarea ta de la Realitatea înseamnă prăbuşirea Realităţii…
SG: Da…
SOV: E, cum crezi că le-aş putea da satisfacţie… Şi sunt şi eu conştient că, în situaţia în care sunt astăzi, nu am capacitatea să susţin Realitatea decât dacă mă apuc să vând. Da’ de ce, p… mea, să vând dacă te-am găsit pe tine?
SG: Păi aşa ne-a fost discuţia…
SOV: Nu mai sta cu teamă! Vezi-ţi de Realitatea şi de Asesoft …
SG: Nici nu puteţi să mă faceţi ceea ce nu sunt, acuma vă spun corect. Ştiţi bine că mă scol dimineaţă şi mă gândesc ce poa’ să se întâmple rău. Hai să fac tot ce pot să nu se întâmple rău şi, dup-aia, dacă apuc, mai fac şi nişte lucruri… Ion ştie, i-am mai povestit. Adică nici nu mă schimbaţi din fire…
SOV: Nu, mamă, nu vreau să te schimb, vreau doar să te liniştesc să te poţi concentra pe business…
SG: E OK… am vorbit…
SOV: Stai, că nu vreau să te liniştesc că mi-eşti drag şi vreau să mă culc cu tine, vreau să te concentrezi pe business. Eu am nevoie să meargă businessul. Şi-al meu, şi-al tău. Că ele-s strâns legate.
SG: Am vorbit cu Ion…
SOV: Bătrâne…
SG: Am pierdut Cupa României, motiv pentru care sunt (…?..).. că n-am trecut de semifinale…
SOV: Am auzit că ţi-ai luat de-a m…i cu voleiu’… cu volei sau cu baschet?
SG: Baschet.
SOV: Gagici sau bărbaţi?
SG: Bărbaţi…
SOV: Mai eşti şi prost, finanţezi bărbaţi, du-te-n… N-ai şi tu un lot de cinci baschetbaliste sau şapte, câte sunt la baschet?
SG: 12.
SOV: Câte?
SG: 12. Da’ nu, în sport nu merită decât volei, nu merită decât volei în sport.
SOV: De ce?
SG: Că numai voleibalistele arată bine…
SOV: Apăi, dragă Sebastian, abia aici poţi să spui că Vântu a ieşit din piaţă şi a intrat Ghiţă: fu.. tu, că io nu prea mai am cu ce!

Udrea, succesorul
lui Boc

SOV: Nu-l va schimba până-n toamnă pe Boc. Şi deci, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Vezi că între Elena şi Cocoş sunt disensiuni majore. În opinia mea ar trebui să te duci şi să încerci să construieşti o relaţie cu Elena. Ştii că e inteligenţă. Nu prin Cocoş. Ia-o singur.
SG: Singur. Avem relaţia pusă pe picioare. Doar că Elena, neavând maşinuţe când era mică, ca şi Ponta, e zgârcită, în p*** mea, zgârcită rău.
SOV (râde).
SG: Păi mie îmi spui?
SOV: E o tipă foarte inteligentă, nu se lasă înşelată de aparenţe.
SG: Insistentă, cu intuiţie foarte bună, cu ambiţie foarte mare…
SOV: Iubeşte puterea. Îi taie şi gâtu’ lu’ ta-su’ pentru putere… Şi ştii cine îl va dărâma pe Băsescu? Cine o să-i ia gâtu’ lu Băsescu?
SG: Ea…
SOV: Udrea. Deci, cultiv-o pe Udrea.
SG: Aşa mi-a zis Săftoaica. Săftoaica, când a plecat de la Băsescu, mi-a zis: „Udrea va fi moartea lui“. În diverse feluri, dar de la ea i se va trage nenorocirea.

• Hotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII