17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSOV l-a ameninţat pe Sebastian Ghiţă că-i rupe gâtul

SOV l-a ameninţat pe Sebastian Ghiţă că-i rupe gâtul

Sorin Ovidiu Vântu şi Ion Cezar Ilie au fost reţinuţi miercuri seară, după ce în cursul după-amiezii o echipă de flagrant l-a prins pe Ilie în timp ce primea suma de 150.000 de euro de la reprezentantul lui Sebastian Ghiţă

Potrivit referatului cu propunerea de arestare a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu şi a lui Ion Ilie Cezar, miercuri după-amiază, o echipă de flagrant condusă de un procuror l-a surprins pe Ion Ilie Cezar în timp ce primea de la reprezentantul lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 de euro, la sediul Realitatea Media. Banii, în bancnote de 500 de euro, fuseseră înseriaţi la Parchetul General cu o zi înaintea flagrantului, se arată în referatul procurorilor.
Discuţii înainte
de flagrant

Flagrantul a avut loc după ce, în cursul zilei de miercuri, Sebastian Ghiţă a mai avut o discuţie cu Sorin Ovidiu Vântu, la reşedinţa acestuia, în care a încercat să obţină o amânare a plăţii, deoarece „avea de plătit salariile angajaţilor de la postul TV“, însă propunerea sa nu a fost acceptată.
În cadrul acestei discuţii, Vântu i-a spus lui Ghiţă: „(…) Să nu te bazezi nici o clipă şi să nu-ţi doreşti ca eu în două luni să fiu arestat. De ce? În ziua în care sunt arestat, ţi se reziliază ţie contractul de management şi ai zburat de acolo cu fulgi cu tot“, se arată în referatul Parchetului General. În finalul convorbirii, Sebastian Ghiţă i-a promis că-i va da banii ceruţi: „A. rezolvă problema cu Ion şi suntem clean“, potrivit referatului.
De asemenea, Vântu i-a transmis să-şi vadă „doar de bussines“ şi să nu intre „într-un război“ care nu-i aparţine.
„S.O. Vântu: Tu ai intrat într-un joc ale cărui reguli nu le ştii. Ai intrat între…, ca un naiv, că eşti încă un naiv, eşti prea mic, ai intrat între două grupări uriaşe.

Vântul: Jocul ăsta e fără mamă, fără tată

SG: Adică?!
SOV: Vezi-ţi doar de business!
SG: Păi, nu m-am băgat.
SOV: Că-ţi rupem gâtul ori gruparea mea, ori gruparea lui C. îţi rupem gâtul dacă ne-ncurci, dacă vom considera că ne-aduce un avantaj strategic în războiul nostru, ca la… Prietenul meu, puştiule, ţi-am spus că vreau să te cresc. Nu mai am această intenţie după întâmplările din ultima vreme, dar măcar un sfat dezinteresat îţi dau. Nu te băga într-un război care nu îţi aparţine. Nu ştii, habar n-ai despre ce e vorba, cine e în chestia asta, care sunt regulile unui joc de genul ăsta. Nu le ştii. Ai să ai nevoie de 20 de ani să le înveţi.  
SG: Mai învăţ.
SOV: Nu, asta nu se învaţă în două zile, în două luni, în doi ani.
SG: Mai învăţ.
SOV: Nu se învaţă în timp scurt. După ce ai să ai tot corpul brăzdat de cicatrici, cu răni sângerânde pe tine, după aia o să înţelegi şi tu cum se joacă un joc d-ăsta. E fără mamă, fără tată şi fără prizonieri“, potrivit stenogramei discuţiilor dintre cei doi.
• NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII