16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Emil Jula va semna cu MSV Duisburg

Fotbal – Emil Jula va semna cu MSV Duisburg

Atacantul român al echipei Energie Cottbus (2.Bundesliga), Emil Jula, a ajuns la o înţelegere pentru un contract valabil trei ani, începând de la 1 iulie 2011, cu clubul la care este legitimat şi Mihai Tararache, MSV Duisburg, tot din liga secundă, informează mediafax, care citează site-ul oficial al grupării germane. Dacă va trece vizita medicală, Jula (31 de ani), care va pleca de la Cottbus liber de contract, va semna cu MSV un contract valabil până la finalul sezonului 2013-2014. „Când un jucător de o asemenea clasă este liber pe piaţă şi poate fi achiziţionat fără sumă de transfer, este clar că ne străduim să-l aducem. Ne bucurăm că obiectivele pe care le avem l-au convins să ni se alăture“, a declarat directorul sportiv al „zebrelor“, Bruno Hübner.

„Emil se potriveşte sută la sută profilului de care avem nevoie la MSV. Sunt foarte fericit că persoanele din conducerea clubului nostru au făcut posibilă această achiziţie. Emil este un jucător total dedicat echipei. Cine se uită pe cifrele sale poate vedea că, la fiecare două meciuri, înscrie sau este coautorul unui gol“, a spus şi antrenorul Milan Sasic.

Jula joacă la Energie Cottbus din 2008, formaţie pentru care a marcat 4 goluri în 27 de meciuri din prima ligă şi 19 goluri în 57 de jocuri din 2.Bundesliga, fiind şi pasator decisiv pentru alte 22 de reuşite. În actuala ediţie de campionat, Emil Jula a înscris de 7 ori în 24 de partide.

După 27 de etape, Energie Cottbus este a şasea în clasament, cu 45 de puncte, iar MSV Duisburg se află pe următoarea poziţie, cu 43 de puncte, ambele formaţii având doar şanse teoretice de promovare, cu şapte etape înainte de finalul competiţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS