6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePantilimon: Suntem încrezători, singura şansă e victoria

Pantilimon: Suntem încrezători, singura şansă e victoria

Portarul Costel Pantilimon a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei naţionale sunt încrezători în victorie la meciurile cu Bosnia şi Luxemburg, din preliminariile Euro-2012. „Suntem foarte încrezători, urmează două meciuri foarte importante pentru soarta calificării, iar singura şansă este victoria. Important este să câştigăm în Bosnia, dar şi revenirea lui Adi Mutu este importantă. Este un jucător de valoare, un nume important în fotbalul mondial, iar echipa naţională este bucuroasă să-l aibă în lot. Doar o victorie ne păstrează şansele de calificare. Ne aşteaptă un meci dificil, Bosnia este o echipă valoroasă, dar şi noi avem o naţională cu jucători foarte buni. În toamnă, cu Albania şi Belarus ne-a lipsit doar şansa ca să câştigăm. Poate de aceasta dată vom reuşi să câştigăm cu mai puţine ocazii“, a declarat Pantilimon, conform Mediafax.

Adrian Ropotan consideră că suporterii ar trebui să fie alături de jucători: „Atuul nostru este puterea grupului şi toţi suntem conştienţi de şansa pe care o avem atunci când îmbrăcăm echipamentul naţionalei. Atâta timp cât mai sunt şanse de calificare, suporterii ar trebui să ne fie alături. Ne-am dori să câştigăm meciurile pe teren, pentru că aici ne arătăm valoarea, nu la masa verde. Suntem pregătiţi să obţinem victoria pe teren. Bosniacii au o echipă puternică, dar nu sunt mai presus de echipa noastră. Noi ne pregătim pentru a ajunge la un turneu final, nu pentru a face act de prezenţă. Este o şansă unică pentru unii jucători şi atât timp cât vor mai fi şanse, ne vom lupta“, a declarat Ropotan.

La antrenamentul de luni al naţionalei nu a participat Cristian Săpunaru, care urmează să sosească după şedinţa de pregătire, dar nici Cristian Chivu, care face recuperare la hotel.

România va întâlni Bosnia-Herţegovina, sâmbătă, de la ora 20.15, la Zenica, într-un meci transmis de Pro TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS