Acasă Actualitate Handbal (f) – Oltchim a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Handbal (f) – Oltchim a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Formaţia Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, duminică, în deplasare, de Buducnost Podgorica, scor 21-32 (9-16), şi a irosit orice şansă de calificare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, informează Mediafax. Pentru Buducnost au marcat următoarele: Bulatovici (9 goluri), Radicevici (7), Jovanovici (6), Popovici (4), Djokici (3), Radovici (2), Pecevska (1). Oltchim a replicat prin: Vizitiu (5), Manea (4), Farcău (3), Stanca (2), Ozel (2), Fiera (2), Beşe (1), Elisei-Ardean (1), Nechita (1).

După cinci etape disputate, Oltchim are doar patru puncte şi ocupă locul trei, nemaivând vreo şansă la calificarea în semifinale. În tur, Oltchim câştigase, pe teren propriu, cu Buducnost, la doar un gol diferenţă, 21-20, astfel că formaţia muntenegreană are avantajul întâlnirilor directe, dacă se va ajunge la egalitate de puncte în clasament, după ultima etapă.

Prima echipă calificată în penultimul act, din Grupa I, este Itxako Navarra, care a învins sâmbătă, pe teren propriu, pe Krim Ljubljana, cu 25-24 (15-13), şi nu mai depinde de rezultatele ulterioare. Itxako, cu Oana Şoit în echipă, are deja 8 puncte şi ocupă locul I, urmată de Buducnost, cu 6, Oltchim, cu 4 şi Krim, cu 2.

În ultima etapă a Grupei I se vor juca partidele Krim Ljublana – Oltchim (19 martie) şi Buducnost – Itxako (20 martie).

Din Grupa a II-a, Gyor ETO (Ungaria) şi Larvik HK (Norvegia) sunt deja calificate în semifinale.

În sezonul trecut, Oltchim a jucat finala Ligii Campionilor, iar acum doi ani a ajuns până în semifinale.

Exit mobile version