Acasă Actualitate Fotbal – Mirel Rădoi, dat în judecată în Arabia Saudită

Fotbal – Mirel Rădoi, dat în judecată în Arabia Saudită

Fundaşul român Mirel Rădoi este în mijlocul unui nou scandal în Arabia Saudită, notează Hotnews. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni internaţionalul român a fost suspendat pentru un fault dur la un adversar, acum este acuzat că l-ar fi făcut homosexual pe un jucător al formaţiei Al-Nasr, pe care Al Hilal a învins-o în urmă cu câteva zile. După meciul cu Al-Nasr din finala Cupei Prinţului, câştigat de Al Hilal cu 2-0, Mirel Rădoi a vorbit într-un interviu despre „clinciurile“ lui cu fundaşul Hussein Abdulghani Sulaimani, declarând: „Tot timpul meciului mă lua în braţe ca pe o fată“.

Al Nasr a depus o plângere la Federaţia de fotbal din Arabia Saudită, cerând celor de la Al Hilal să îl suspende, acuzând că Rădoi ar fi spus că adversarului său îi plac mai mult baieţii decât fetele. Hussein Abdulghani Sulaimani a depus şi el o plângere oficială împotriva lui Mirel Rădoi şi refuză orice rezolvare pe cale amiabilă a disputei, cerând arestarea românului. Legile islamice pedepsesc aspru astfel de acuzaţii, cea mai dură pedeapsă fiind cea cu moartea.

Mirel Rădoi se apără şi ameninţă cu încetarea contractului cu Al Hilal dacă va fi suspendat. Internaţionalul român anunţă că va face memoriu la FIFA, aducând ca dovadă a nevinovaţiei înregistrarea cu declaraţiile sale de după meci.

Exit mobile version