10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Marica rămâne
la Stuttgart

Atacantul Ciprian Marica s-a „sucit“ şi a declinat oferta ruşilor de la Lokomotiv Moscova, preferând să rămână la Stuttgart. „Am pus punct negocierilor cu Lokomotiv Moscova. Aşa cum am mai spus, iubesc Stuttgartul şi vreau să rămân la VfB“, a spus internaţionalul român. Marica a refuzat un contract de aproximativ nouă milioane de euro pe trei ani, dar asta nu l-a sensibilizat pe antrenorul germanilor, Bruno Labbadia, care i-a transmis jucătorului că ar fi trebuit să plece. Ciprian Marica nu face parte din lotul lui VfB Stuttgart de mai bine de o lună, ca urmare a unui conflict pe care l-a avut cu tehnicianul Labbadia.

Partide de care pe care în Liga Campionilor
Se anunţă două partide de „foc“ în această seară, de la ora 21.45, în Liga Campionilor, meciurile Tottenham – AC Milan (TVR 1) şi Schalke 04 – Valencia, din manşa a doua a optimilor de finală, ridicând o singură întrebare: cine se califică? În Anglia, Tottenham porneşte favorită după victoria cu 1-0 de pe „San Siro“, dar se cunoaşte puterea de luptă a italienilor, care au declarat că vor să se revanşeze în faţa britanicilor. La fel de imprevizibil este şi deznodământul din Germania, căci Schalke a „scos“ un 1-1 în Spania şi speră să-i elimine pe iberici chiar cu un jucător de-al lor, Raul Gonzales. La rândul său, Valencia a demonstrat că este o echipă experimentată, care poate întoarce soarta calificării în sferturile de finală.

Dorin Rădoi speră
să promoveze cu Vâlcea

Plecat în această iarnă de la Gaz Metan CFR Craiova, Dorin Rădoi a declarat că se simte excelent la CSM Vâlcea şi că se bucură foarte mult că a câştigat sâmbătă în faţa fostei echipe. „E foarte bine la Vâlcea, nu regret că am plecat de la Craiova. Mă bucur că am câştigat în faţa fostei echipe. Prieteniile sunt prietenii, fotbalul e fotbal.
Mi-am făcut datoria şi doar asta contează. Am meritat victoria de sâmbătă, am dominat tot meciul şi ne-am creat multe ocazii. Sincer, mă aşteptam la o replică mai bună din partea celor de la Gaz Metan CFR“, a spus mijlocaşul formaţiei din Zăvoi. „Sper să o ţinem tot aşa şi să câştigăm şi la Turda. Chiar dacă sunt zece puncte până la locul doi, nu văd de ce nu am spera şi noi la promovare, pentru că avem un lot bun şi putem urca în clasament“, a completat Dorin Rădoi.

Calafetenii vor să amâne meciul cu Prometeu
FC Drobeta, trecută cu doar două zile înainte de startul returului în curtea Calafatului, nu a reuşit să se organizeze aşa cum şi-a dorit şi a pierdut categoric la Târgu Jiu săptămâna trecută, „satelitul“ pandurilor câştigând cu 7-1. Oficialii formaţiei de pe malul Dunării se străduiesc din răsputeri să amâne partida de vineri, de pe teren propriu, cu Prometeu Craiova, ca să evite o nouă ruşine, însă n-au găsit înţelegere la FRF. „Suntem într-o situaţie foarte dificilă, pentru că avem câţiva jucători blocaţi de Triumf Bârca. Facem eforturi mari să luăm şi zăpada de pe teren. Vrem să amânăm meciul cu Prometeu, să punem lucrurile la punct, dar federaţia ne-a refuzat cererea. Joi (mâine – n.r.) vom merge din nou la FRF, sper să rezolvăm cumva problema“, a spus viceprimarul Doru Mituleţu, membru în CA al FC Drobeta.

Fotbalul „mic“ din Dolj, amânat
Deşi vremea tinde să se îmbunătăţească, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj a hotărât ca fotbalul „mic“ să mai stea în vacanţă o săptămână, urmând ca prima etapă din retur a ligilor a V-a şi a VI-a să înceapă duminica viitoare (20 martie). „Sunt probleme mari cu terenurile de fotbal din judeţ. S-a cam luat zăpada, dar terenurile sunt impracticabile din cauza nămolului. Până săptămâna viitoare se vor zvânta şi vom putea să jucăm fotbal“, a spus vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS