8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoutăţi studenţeşti

Noutăţi studenţeşti

Leaders School 7
Prin Leadership School, tinerii îşi pot descoperi şi exploata potenţialul de leadership. Cei cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani sunt invitaţi să-şi încerce norocul la înscrierile pentru Leaders School 7. Sunt disponibile 30 de locuri pentru ediţia care va avea loc între 3 şi 9 aprilie 2011, la Poiana Braşov, unde participanţii vor avea parte de o combinaţie inedită de workshopuri şi poveşti de succes, oferite de lideri români din business, artă, sport şi societatea civilă. Înscrierile se fac pe site-ul http://www.leadershipschool.eu, iar totul costă 449 de euro. Se pot aplica reduceri.
• Anca Ungurenuş

Inventează-ţi viitorul
Programul „Inventează-ţi viitorul“, dezvoltat de Fundaţia „Dinu Patriciu“, se adresează elevilor şi studenţilor cu rezultate foarte bune la învăţătură, dar care provin din familii modeste. Prin el, fundaţia acordă pe durata întregului an şcolar sau universitar 5.000 de burse pentru liceeni, 500 pentru studenţi şi 100 de burse pentru studenţii din Republica Moldova care învaţă în România. Anul acesta, dosarele de candidatură se depun până pe 15 martie. Pentru a obţine aceşti bani, tinerii trebuie să dovedească înmatricularea în anul şcolar sau universitar şi să aibă rezultate foarte bune la învăţătură. Mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate se găsesc pe www.fundatiadinupatriciu.ro.
• Ştefania Bătrînca

Curs de formare în Danemarca
Tinerii activi dintr-un ONG, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, pot participa la un curs de formare cu tema „Media focus on volunteering“, care se va desfăşura în Danemarca, în perioada 4-8 mai 2011. Cursul oferă informaţii despre cum se poate dezvolta voluntariatul prin media, toate costurile de participare fiind suportate de organizatori. Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă un formular de înscriere on line (http://www.salto-youth.net/mysalto/login/?pfad=/mysalto/applicationonline/634) şi un CV în format european. Data-limită este 13 martie 2011. Mai multe detalii despre curs puteţi afla de pe http://www.salto-youth.net/tools/training/find-a-training/1997.html.
• Ştefania Bătrînca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS