10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTichete de masă din banii de căldură

Tichete de masă din banii de căldură

O parte din banii achitaţi de craioveni pe apa caldă şi căldura primite de la Regia de Termoficare se va duce pe tichetele de masă acordate angajaţilor acestei instituţii. Consilierii locali craioveni au aprobat ieri, în unanimitate, fără nici un comentariu negativ, bugetul de venituri şi cheltuieli al Termoficării.
În acesta este inclusă şi suma de 2.020.000 de lei (500.000 de euro), pentru cele 21 de tichete de masă acordate lunar fiecăruia dintre cei 762 de angajaţi, dar şi pentru tichetele-cadou ce vor fi primite de aceştia de Paşte şi de Crăciun.
Cu doar două săptămâni în urmă, consiliul local a votat – tot în unanimitate – împotriva acordării tichetelor de masă pentru cadrele medicale de la Spitalul Municipal „Filantropia“, Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş“ şi Spitalul de Neuropsihiatrie.
„Legat de acordarea tichetelor de masă în spitale, răspunsul este cât se poate de scurt şi de tehnic: nu! Nu se vor acorda, aşa cum nu se acordă nici în celelalte instituţii din subordinea autorităţii locale“, spunea viceprimarul Mărinică Dincă în şedinţa Consiliului Local Craiova din 10 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII