17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Gheorghe Hagi: Nu mă consider un mare antrenor

Fotbal – Gheorghe Hagi: Nu mă consider un mare antrenor

Tehnicianul formaţiei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că el a făcut lucruri bune şi la conducerea tehnică a unei echipe, nu doar ca fotbalist, dar a precizat că nu se consideră un mare antrenor, informează presa turcă, citată de mediafax.ro. „Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune şi ca tehnician, nu doar ca fotbalist. Există şi antrenori mari care au câştigat Liga Campionilor cu o echipă, dar nu au reuşit nimic cu alta“, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că nimeni de la Galatasaray, inclusiv el, nu este mulţumit de actuala situaţie a echipei. „Mai sunt multe de făcut. De aceea este nevoie de timp. Nu contează cine se află acum în faţa voastră. Antrenorii se schimbă, dar la club trebuie să existe unitate. O echipă se formează într-un an sau doi. Vechea echipă Galatasaray s-a format în 2-3 ani. Am câştigat greu în primul an, dar încet-încet a venit şi fotbalul frumos. Lucrurile mari se fac în timp“, a afirmat antrenorul român.

Echipa Galatasaray va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 16.00, formaţia Istanbul Buyukşehir Belediyespor, în etapa a XXIII-a a campionatului Turciei. După 22 de etape, echipa antrenată de Hagi ocupă locul 8 în clasament, cu 32 de puncte. Lider este Trabzonspor, care are 50 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII