14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Almond, motanul care trăieşte într-un pom
O pisicuţă de şapte luni din Wisconsin, Statele Unite, şi-a ales drept domiciliu stabil un pom. După cum informează absurdityisnothing.net, de câteva săptămâni, Ron Venden, actualmente pensionar, se ocupă să îl hrănească pe Almond, motanul care se încăpăţânează să nu coboare din copac. „La început, era un ghem de blană. Acum însă nu mai vrea să coboare, a crescut şi s-a obişnuit să stea doar în pom“, a povestit bătrânul. În ciuda temperaturilor scăzute din Wisconsin, Almond nu pare stingherit de frig şi de zăpadă şi continuă să stea liniştit între crengile copacului.

Un nou album pentru U2
Noul album al trupei irlandeze U2 va fi lansat pe piaţă pe 27 mai, informează nme.com, citând Amazon.de. Data nu a fost însă confirmată oficial de componenţii formaţiei. „Aşa cum s-a anunţat de multe ori deja, U2 se află acum în studiouri, lucrând la noul album. Însă, nu a fost confirmată nici o dată de lansare“, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiei.
U2 a interpretat deja câteva piese de pe noul său album cu ocazia unor concerte susţinute în această vară în cadrul turneului mondial „360° Tour“, care promovează cel de-al 12-lea album al trupei, intitulat „No Line On The Horizont“.

Decenţă pe balcon
Locuitorii din Kiev nu vor mai putea să stea pe balcoane în lenjerie intimă, savurând o cafea, citind ziarul sau pur şi simplu pentru a fuma, informează Krone.at. Aceste plăceri vor fi de acum interzise de autorităţile locale, pentru că pur şi simplu afectează imaginea metropolei ucrainene. Respectarea noilor norme de comportament va fi verificată mai ales pe o rază de 500 de metri în jurul Stadionului Naţional. Oraşul Kiev va găzdui mai multe meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal din 2012, organizat de Ucraina şi Polonia. Mai mulţi localnici au apelat deja la serviciile unor avocaţi, afirmând că în locuinţa lor au dreptul la intimitate.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS