Acasă Actualitate GHEORGHE AVRAM, NOUL SUSPECT DIN DOSARUL ŢUNDREA, A AGRESAT O BĂTRÂNĂ

GHEORGHE AVRAM, NOUL SUSPECT DIN DOSARUL ŢUNDREA, A AGRESAT O BĂTRÂNĂ

Gheorge Avram, noul suspect în dosarul crimei comise la Pojogeni în vara anului 1992 şi în care Marcel Ţundrea a făcut închisoare pe nedrept, a fost reţinut, marţi seara, de către poliţiştii gorjeni pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere, după ce a furat un autoturism, dar şi de violare de domiciliu şi lovire după ce a agresat o bătrână din Ţicleni.

Ziua de marţi a fost una extrem de lungă atât pentru anchetatori, cât şi pentru părţile implicate. Pe raza oraşului Ţicleni, în noaptea de luni spre marţi, au avut loc trei evenimente: o bătrână de 68 ani a fost găsită decedată, o altă bătrână a fost agresată fizic, iar o maşină a fost găsită avariată pe marginea şoselei. Pe parcursul zilei lucrurile au devenit mai clare, Gheorghe Avram devenind suspect în cazul bătrânei agresate şi al maşinii avariate. “Avram, împreună cu trei prieteni au consumat băuturi alcolice şi au plecat cu maşina. La Ţicleni au fost opriţi de poliţie, iar şoferul a fost condus la o unitate medicală, iar Avram a profitat de faptul că şoferul a lăsat cheile în contact şi a plecat cu maşina. La scurt timp a accidentat-o, părăsind locul accidentului. Pe numele lui Avram Gheorghe a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. În aceeaşi noapte, adică luni spre marţi, Gheorghe Avram a intrat peste o bătrână şi a agresat-o fizic. Femeia l-a recunoscut ca fiind autorul agresiunii”, a spus comisarul Ion Buculea.

Tot în noaptea de luni spre marţi, o altă bătrână din Ţicleni a decedat, procurorii criminalişti prezentându-se la locul faptei pentru cercetări, moartea bătrânei fiind violentă. Anchetatorii nu au stabilit dacă în acest caz este vorba despre moarte suspectă sau moarte naturală. Cele trei evenimente au avut loc în aceeaşi noapte, pe o distanţă de 2 km, iar Gheorghe Avram pare a a avea legătură cu toate trei. În cazul bătrânei decedate, vecinii femeii, dar şi anchetatorii, au spus că Gheorghe Avram a fost chiriaşul acesteia în urmă cu ani de zile.

Exit mobile version