6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputata Liana Dumitrescu va fi înmormântată duminică, la Craiova

Deputata Liana Dumitrescu va fi înmormântată duminică, la Craiova

Deputata Liana Dumitrescu a încetat din viaţă ieri-dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Elias din Bucureşti. Liana Dumitrescu suferea de o boală cerebrală rară, cu evoluţie fulminantă sub tratament. Acesta este şi motivul pentru care a fost imposibil transferul într-o altă clinică, funcţiile vitale fiind susţinute cu ajutorul aparatelor, a declarat Doina Dinulescu, managerul Spitalului Elias.
Dinulescu susţine că echipa de medici a încercat tot ce se putea ca s-o salveze pe Liana Dumitrescu, deşi familia deputatei contestă acest lucru.
„A fost resuscitată 46 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. A făcut stop cardiac. Dosarul medical va ajunge la Parchet, pentru că este considerat caz medico-legal. Familia a fost nemulţumită de îngrijirea primită. Au dorit s-o mute la un spital din Viena, dar starea de sănătate a doamnei Dumitrescu se înrăutăţise, fapt care nu a permis această mutare“, a declarat managerul unităţii.
Născută la Craiova, Liana Dumitrescu a împlinit, pe 20 ianuarie, 38 de ani. Aceasta era necăsătorită, era licenţiată în drept, la Universitatea din Bucureşti, era vicepreşedinte al Asociaţiei Macedonenilor din România şi reprezenta etnia macedoneană în parlament. Surse apropiate familiei au precizat că Liana Dumitrescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Ungureni din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

36 COMENTARII