Acasă Actualitate Dar de Crăciun de la Pan Group

Dar de Crăciun de la Pan Group

Angajaţii de la SC Pan Group Craiova au făcut o tradiţie ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, să-i viziteze pe bătrânii de la Serviciul Public de Asistenţă Medico-Socială Craiova. De 11 ani, înainte de Crăciun le calcă pragul şi le aduc daruri. Un obicei frumos menit să îi bucure şi să le descreţească fruntea. Bătrânii îi aşteaptă şi îi întreabă: „Aţi venit şi anul ăsta. Acum ce ne-aţi mai adus?“ şi strâng la piept plasele cu bunătăţi. Mulţi dintre ei încearcă să lege un dialog, să povestească despre Sărbătorile de altădată, petrecute împreună cu cei dragi. Acum nu mai au pe nimeni sau cei de acasă au uitat de ei.
„În fiecare an venim să le oferim cadouri. Sunt persoane în vârstă, singure, şi o atenţie cât de mică pentru ei este o mare bucurie. Vorbesc cu noi, ne povestesc, ne-au învăţat până şi produsele. De această dată am venit la SPAMS cu 325 de pachete, mergem din salon în salon, trecem pe la toţi“, a spus Adrian Mătuşoiu, reprezentantul Pan Group Craiova.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version