10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal (f): Cristina Neagu ar putea pleca de la Oltchim

Handbal (f): Cristina Neagu ar putea pleca de la Oltchim

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, luni seara, că formaţia vâlceană ar putea să o piardă pe interul stânga Cristina Neagu, deoarece contractul acesteia va expira la sfârşitul sezonului.
"Cristinei îi expiră contractul cu Oltchim în vara anului viitor. Dacă îşi va dori să plece va pleca, nu avem ce să-i facem. Noi am început tatonările pentru o eventuală prelungire a contractului. Am vorbit deja cu Neagu, înainte de Campionatul European, ne-a spus că vrea să se mai gândească. Vom relua discuţiile în luna ianuarie, după sărbători. Este normal că ne dorim enorm să o păstrăm la Oltchim. Am văzut ştiri conform cărora ar putea primi 600.000 de euro pentru două sezoane. Sincer să fiu nu cred în aceste speculaţii. Cert este că pe adresa clubului Oltchim nu a venit până acum o cerere oficială de transfer de la Gyor, Itxako sau Viborg", a spus Gavrilescu, citat de mediafax.ro.
Cristina Neagu a câştigat titlul de golgheter al Campionatului European din Danemarca şi Norvegia, cu un total de 53 de goluri marcate în cele opt meciuri disputate la turneul final.
În vârstă de 22 de ani, Neagu a fost aleasă şi în echipa ideală a Campionatului European, fiind declarată cel mai bun inter stânga.
Pe 9 ianuarie, la Paris, Cristina Neagu va afla dacă a fost declarată şi cea mai bună jucătoare a lumii, Federaţia Internaţională de Handbal având în derulare un sondaj în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII