6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcurs la Ambulanţa Olt

Concurs la Ambulanţa Olt

Două posturi de medici de la Serviciul de Ambulanţă Olt au fost deblocate de Ministerul Sănătăţii şi scoase la concurs. Până în prezent s-au înscris la examen trei candidaţi. Posturile respective sunt pentru staţiile din Slatina şi Caracal.
Laurenţiu Moisiu, managerul de la Ambulanţă, a informat că examinarea candidaţilor va avea loc săptămâna viitoare.
„Pe 15 decembrie se va susţine concursul pentru cele două posturi de medici. Examinarea candidaţilor se va face la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt“, a explicat Moisiu.
Georgel Filip, fostul manager al Serviciului, s-a înscris la concurs. „Pentru postul de medic pentru Staţia de la Slatina s-au înscris doi candidaţi: Georgel Filip şi doctoriţa Vasilica Micu“, a mai spus Laurenţiu Moisiu.
Filip şi-a pierdut postul în luna octombrie a anului trecut, când a fost înlocuit de Adrian Popa, iar doctoriţa Micu a fost disponibilizată anul acesta, în luna mai, din cauză că îi expirase contractul de muncă, ea fiind angajată pe o perioadă determinată. Pentru postul din Caracal s-a înscris un singur medic.
În prezent, Serviciul de Ambulanţă Olt funcţionează cu 20 de cadre medicale. La Slatina sunt zece, la Caracal, doi, iar restul, la celelalte staţii din judeţ

Maria PĂUN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS