Acasă Actualitate Handbal: Vasile Stângă nu va mai fi antrenorul echipei Energia Pandurii Târgu...

Handbal: Vasile Stângă nu va mai fi antrenorul echipei Energia Pandurii Târgu Jiu

-

Vasile Stângă nu va mai fi de la 1 decembrie antrenorul echipei de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu. Gruparea gorjeană a anunţat vineri seara  acest lucru prin intermediul unui comunicat.

„Clubul Sportiv Energia Rovinari, secţia handbal vă aduce la cunoştinţă că începând cu data de 01.12.2010 îşi încheie colaborarea pe cale amiabilă cu antrenorii echipei, domnii Stîngă Vasile şi Bedivan Mircea, urmând ca în zilele următoare să găsească o soluţie pentru înlocuirea acestora”, se arată în comunicatul respectiv.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, a ţinut să precizeze:

„Nu am schimbat antrenorul pentru că vrem noi, numai că am discutat despre viitorul echipei şi dânsul vrea să se ocupe mai mult de echipa Naţională şi să pregătească pentru Campionatul Mondial. Nici domnul Stângă şi nici Bedivan nu merită să ne despărţim cu scandal pentru că au făcut lucruri bune aici aşa că am acceptat propunerea dumnealor”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.