13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNicolas Cage începe filmările în Gorj

Nicolas Cage începe filmările în Gorj

Nicolae Cage a sosit în Gorj pentru a filma o parte din pelicula „Ghost Rider 2“, platourile de filmare urmând să fie asigurate de peisajul se-lenar al Carierei Roşia din cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Cage şi echipa sa sunt cazaţi la Târgu Jiu într-un conac de patru stele.

O parte a producţiei cinematografice „Ghost Rider 2“, al cărei protagonist este cunoscutul actor american Nicolas Cage, va fi filmată în Cariera Minieră Roşia, din cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO). Actorul Nicolas Cage a ajuns în judeţul Gorj încă de vineri, iar de astăzi va începe filmările în Cariera Minieră Roşia. Alături de celebrul actor de la Hollywood, în judeţul Gorj a sosit şi echipa sa, compusă din 200 de persoane. Pentru ca toată lumea să aibă un loc de cazare, au fost închiriate patru hoteluri şi o pensiune din Târgu Jiu. Filmările se vor face, într-un cadru natural extrem de spectaculos, locaţia fiind una dintre cele mai mari cariere miniere din ţară şi, pe lângă haldele de steril lipsite de vegetaţie, aici există şi câteva utilaje gigantice.

Cazat la patru stele

Nicolas Cage, soţia şi fiul cel mic al celor doi, dar şi o parte din echipa care realizează „Ghost Rider 2“ sunt cazaţi la un conac luxos – Casa Danielescu, situat la marginea municipiului Târgu Jiu, lângă o plantaţie cu nuci. Conacul este cotat la patru stele şi se află la zece minute de mers cu maşina de centrul municipiului Târgu Jiu. Pentru a evita curioşii şi eventuale incidente neplăcute, conacul este păzit nonstop de o firmă de protecţie şi pază din municipiu. Agenţii de pază au primit misiunea de a-i ţine la distanţă pe localnici. Pensiunea este dotată cu piscină exterioară, trei terase şi o cramă veche. Casa Danielescu este proprietatea fostului director al BCR Gorj, Dumitru Contoloru. Este de aşteptat ca Nicolas Cage să viziteze, în timpul în care nu are filmări, câteva zone din judeţ, însă nu se cunosc exact locaţiile. Potrivit autorităţilor locale din Rovinari, filmările în zonele miniere vor dura câteva săptămâni, mai ales că urmează să fie realizate câteva cascadorii complexe şi extrem de greu de executat.

Se gândesc la o cheie de aur pentru Cage

Artistul plastic Ovidiu Pârâianu a declarat că intenţionează să realizeze o cheie de aur pentru laureatul premiului Oscar. Dacă va beneficia şi de sprijinul autorităţilor din Rovinari, Pârâianu susţine că pe viitoarea cheie vor fi harta României şi operele lui Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu: „Trebuie să rămână cu ceva şi după ce a trecut prin Gorj şi prin România. O să contactez autorităţile din Rovinari, şi nu numai, pentru a beneficia de sprijin ca să realizez această lucrare. Nicolas Cage va rămâne cu anumite impresii despre ţara noastră şi poate că le va împărtăşi şi altora. Ar trebui să profităm la maximum de astfel de momente şi să le exploatăm cum trebuie. Sper să iasă totul bine până la urmă“, a declarat Ovidiu Pârâianu, care a mai oferit chei din aur cu simbolurile brâncuşiene unor personalităţi din lumea politicii şi a sportului.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII