12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSex-gate cu deputaţi PSD

Sex-gate cu deputaţi PSD

În rechizitoriul dosarului de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, în care este implicat deputatul Robert Negoiţă, se menţionează că fetele care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu liderul PSD au participat la concursul Miss TSD (Tineretul Social-Democrat), concurs organizat de partid. Procurorii susţin că, în schimbul relaţiilor sexuale cu Robert Negoiţă, fetele erau recompensate cu premii în cadrul concursului de frumuseţe. În rechizitoriu este menţionat şi numele lui Nicolae Bănicioiu, preşedintele TSD.
În rechizitoriu sunt prezentate câteva declaraţii ale unor tinere care susţin că au fost obligate să se prostitueze de către cei învinuiţi. Din declaraţiile acestora reiese că unele fete au fost recompensate pentru serviciile lor cu premii constând în participarea şi câştigarea concursului de Miss Tineretul Social-Democrat. Este vorba de un concurs de frumuseţe făcut de organizaţia de tineret a PSD, condusă de Nicolae Bănicioiu, care şi el apare în acelaşi rechizitoriu. Din rechizitoriu se înţelege că a fost vorba de concursul Miss TSD 2008, organizat de Robert Negoiţă. Din declaraţiile unei tinere reiese că alte patru tinere care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Robert Negoiţă au şi câştigat premii în cadrul Miss TSD, una fiind desemnată chiar câştigătoare. „Şi-a dat seama că, de fapt, ajunseseră acolo pentru «combinaţii», pentru a întreţine acte sexuale cu unul dintre cei doi. Negoiţă Robert Sorin a fost însă în mod sigur refuzat de B.C. Bănuieşte că alte fete au acceptat (un criteriu pentru acordarea unor premii), atâta timp cât la concursul Miss TSD, organizat ulterior, printre câştigătoare s-au numărat C.M.A., B.I.D. si G.A.M.“, se menţionează în rechizitoriu.

Sex plătit cu prietenii deputatului

În rechizitoriu este menţionat şi numele lui Nicolae Bănicioiu. Două dintre cele 80 de fete care au dat declaraţii în cadrul dosarului au menţionat numele preşedintelui TSD. Una a amintit faptul că acesta a participat la o excursie în mai multe ţări din Europa, unde l-au însoţit pe Robert Negoiţă şi câteva tinere aduse de unul dintre inculpaţii din dosar. O altă tânără povesteşte că Robert Negoiţă i-ar fi propus să întreţină acte sexuale plătite cu câţiva prieteni ai săi. Cei nominalizaţi sunt Nicolae Bănicioiu şi cântăreţul Adrian Enache. Potrivit rechizitoriului DIICOT, o martoră cu identitate protejată a declarat că „în perioada 2007-2009, a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar, prin intermediul acestuia, acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur (un controversat om de afaceri din Constanţa – n.r.) şi Rasitzaimoglu Muammer“. În acest dosar au fost trimişi în judecată Ion Valeriu Tamarjan (34 de ani), Relu Cornel Costan (36 de ani), Alexandru Gabriel Voicu (22 de ani) şi Radu Ştefan Nicola (28 de ani), care nu au antecedente penale. DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro. Primii doi inculpaţi se află în arest preventiv. DIICOT consemnează faptul că „inculpatul Costan Relu Cornel este cel care, în perioada în care au fost asociaţi, i-a făcut cunoştinţă lui Tamarjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin, cu reprezentanţii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) şi poate chiar şi cu reprezentanţii TVR2, Răzvan Nicolescu – director general şi Ştefan Stănescu – producător de emisiuni“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII