10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSerghei Gorbunov, condamnat la 13 ani de închisoare

Serghei Gorbunov, condamnat la 13 ani de închisoare

 Cetăţeanul moldovean Serghei Gorbunov a fost condamnat ieri, de Judecătoria Deva, la 13 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie, pedeapsa fiind contopită cu cele pentru alte şase condamnări, astfel că el are de executat 16 ani de închisoare, decizia instanţei putând fi atacată cu recurs.
Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Deva, Cornelia Filimon, a declarat corespondentului Mediafax că Serghei Gorbunov a fost condamnat ieri pentru o tâlhărie comisă cu mai mulţi ani în urmă la Deva, asupra patronului unei case de schimb valutar.
„Pentru fapta săvârşită la Deva, Serghei Gorbunov a fost condamnat la 13 ani de închisoare şi daune materiale de 50.000 de lei şi daune morale de 8.000 de lei pentru patronul casei de schimb valutar. De asemenea, s-a decis expulzarea sa de pe teritoriul României după ispăşirea pedepsei. Pentru că inculpatul mai are alte şase condamnări date de tribunalele din Constanţa, Braşov, dar şi din Chişinău, pedepsele au fost contopite, astfel că are de executat 16 ani de închisoare“, a spus Filimon.
Sentinţa poate fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la comunicare.
Gorbunov se află la Penitenciarul Aiud, el nefiind adus în faţa instanţei ieri, pentru pronunţare, decizia urmând să îi fie comunicată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS