13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Patru morţi în patru accidente rutiere

Mehedinţi: Patru morţi în patru accidente rutiere

Noaptea trecută a fost una neagră pentru şoferii din judeţul Mehedinţi. În numai patru ore, poliţiştii de la Serviciul Rutier au avut de constatat patru accidente mortale. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar o a cincea victimă se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Una dintre cele cinci victime este o fetiţă de numai 3 ani.

În unul dintre accidente şi-a găsit sfârşitul şi fostul inspector şef al ISU Drobeta, colonelul Mincu. Fostul pompier se întorcea de la ţară şi dorea să ajungă acasă la Turnu Severin, dar drumul acestuia s-a terminat cu 10 kilometri înainte de casă într-o râpă de la marginea DN 57, în comuna Hinova. "Ne-am deplasat cu mai mulţi servanţi pentru găsirea unei victime a unui accident rutier. Maşina a plonjat într-un canal adânc şi a trebuit să o căutăm câteva ore. Din păcate la sosirea noastră vicitma era decedată şi nu s-a mai putut face nimic. Este vorba despre un fost coleg de-al nostru", a declarat Albert Mufturel, plutonier Descarcerare.

Direct de la acest accident poliţişti au fost solicitaţi pe DN 67, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, unde din cauza unei manevre greşite a unui tirist, doi fraţi ce rulau pe un moped s-au lovit în plin de remorca tirului. În urma impactului violent unul dintre fraţi, în vârstă de 23 de ani, a decedat pe loc, iar celălalt se zbate între viaţă şi moarte la spital. "Victima a fost transportată la spital în comă, bărbatul este intubat, cu multiple fracturi. Nu ştim care sunt şansele de supravieţuire deocamdată", a spus un medic de pe Ambulanţă.

Tot aseară, pe DE 70, o femeie de 57 de ani a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de un autoturism, iar în comuna Vrata o fetiţă de numai trei ani, lăsată singură pe stradă, a fost strivită de un autoturism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS