17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Copil mort după ce a căzut din balcon

Craiova: Copil mort după ce a căzut din balcon

Un băieţel de un an şi patru luni, singurul copil al unei familii din Craiova, şi-a pierdut astăzi viaţa, după ce a rămas nesupravegheat şi a căzut de la balconul unui apartament situat la etajul şase al blocului A34 din cartierul Craioviţa Nouă. Potrivit medicilor din cadrul Spitalului de Urgenţă, la ora 11.40, copilul a fost adus de părinţii săi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) în stop cardio-respirator, având leziuni severe la nivelul capului, al feţei, abdomenului şi toracelui, leziuni produse prin cădere de la înălţime. Părinţii lui au solicitat iniţial, prin 112, o ambulanţă, însă nu au mai aşteptat-o şi au dus copilul cu o maşină la spital. Medicii l-au resuscitat pe băieţel preţ de 25 de minute, până la ora 12.05, însă nu l-au mai putut salva şi au declarat decesul, leziunile suferite fiind foarte grave. De asemenea, medicii de la UPU au constatat că stopul cardio-respirator se instalase cu mai mult timp în urmă.

În acest caz, poliţiştii de la Secţia 5 Craiova au început cercetările şi au stabilit că băieţelul, care era acasă cu ambii părinţi, a fost lăsat nesupravegheat, a ieşit pe balcon, s-a urcat pe un fotoliu şi a căzut pe o fereastră deschisă. După ce medicii au declarat decesul, corpul neînsufleţit al copilului a fost dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, la finalizarea cercetărilor, în acest caz vor fi dispuse măsurile legale prevăzute de legislaţia în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII