21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLitoral la preţ redus

Litoral la preţ redus

Asociaţia Litoral – Delta Dunării a lansat ieri ediţia de toamnă a programului „Minipreţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi“, dedicat turiştilor care optează pentru litoralul românesc. Programul se va desfăşura între 1 septembrie şi 15 octombrie, potrivit unui comunicat emis de asociaţie.
„Litoralul pentru toţi“ cuprinde hoteluri de la unu la cinci stele. Pentru un sejur de şase nopţi/persoană, tarifele sunt între 159 şi 499 de lei, potrivit Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.
Astfel, pentru un hotel de o stea, fără mic dejun, preţul este de 159 lei/persoană, pentru un hotel de două stele, biletul este de 189 lei/persoană, de asemenea, fără mic dejun, iar pentru un hotel de două stele cu mic dejun inclus – 249 de lei. Pentru hotelurile de trei stele, tariful este de 219 lei/persoană, fără mic dejun, şi de 339 de lei, cu mic dejun.
La un hotel de patru stele, tarifele urcă la 399 lei/persoană, cu mic dejun, în timp ce pentru un hotel de cinci stele, incluzând mic dejun, preţul este de 499 lei/persoană.
Programul este susţinut şi promovat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele hoteliere de pe litoral.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS