11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraioveancă arestată pentru fals de monedă în Spania

Craioveancă arestată pentru fals de monedă în Spania

O româncă dată în urmărire internaţională pentru falsificare de monedă în Spania a fost prinsă în Craiova de poliţiştii doljeni.
Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul poliţiei doljene au depistat-o joi, în Craiova, pe Elena Luminiţa Tîrziu, de 29 de ani, din localitate, urmărită internaţional încă de la sfârşitul anului 2009, după ce autorităţile judiciare spaniole au emis pe numele ei un mandat european de arestare preventivă. Femeia era căutată de mai multă vreme, inclusiv în România, fiind cercetată în Spania pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, falsificare de monedă şi escrocherie.
Poliţiştii au prezentat-o pe învinuită în faţa procurorilor de la Parchetul Curţii de Apel Craiova, care au dispus reţinerea ei pentru 24 de ore. La rândul lor, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus în aceeaşi zi emiterea unui mandat de arestare pentru cinci zile, pe numele Elenei Luminiţa Tîrziu, urmând ca astăzi să ia din nou în discuţie mandatul european de arestare. În funcţie de acuzaţiile concrete care se află în dosarul ce va fi prezentat de autorităţile spaniole, judecătorii vor decide dacă o vor trimite sau nu pe femeie în cătuşe până în Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII