12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Bărbatul care a împuşcat un şofer, reţinut

Craiova: Bărbatul care a împuşcat un şofer, reţinut

Cosmulescu Bogdan, de 22 de ani, din Craiova, şoferul care a tras cu un pistol cu bile în Sorin Sania, de 28 de ani, alt conducător auto,  a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Procurorii vor cere mandat de cercetare.
Un şofer din Craiova a fost rănit, luni, ajungând la spital, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercaţii pe care a avut-o în trafic cu un alt bărbat.
"Cei doi au oprit maşinile în trafic. A avut loc un schimb de replici şi injurii între ei, iar unul dintre conducătorii auto a scos un pistol cu bile din cauciuc şi a tras în celălat, rănindu-l în zona abdomenului", a declarat agentul de poliţie Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IJP Dolj.
Cei doi au coborât din autoturisme şi au continuat altercaţia. Tânărul de 28 de ani a început să îl lovească pe celălalt şofer cu pumnii şi picioarele. La un moment dat, acesta din urmă a scos un pistol cu bile de cauciuc şi l-a împuşcat pe celălalt tânăr în abdomen.
Martorii au sunat imediat la 112, victima fiind transportată la spital. Potrivit medicilor, rana a fost una superficială, astfel că viaţa acestuia nu este pusă în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII