12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Dan Cruceru şi-a schimbat look-ul
Dan Cruceru, prezentatorul jurnalului „Focus Monden“, a decis să-şi schimbe look-ul chiar înainte de a pleca în concediu.
„Am zis că, dacă tot plec în vacanţă, să-mi fac şi un moft pe care îl am încă din perioada liceului. De atunci îmi doream să-mi fac şuviţe, dar n-am avut curaj până acum. Astăzi, mi-am luat inima în dinţi. Îmi place mult culoarea finală, însă mă mai gândesc dacă o voi păstra şi după ce revin din concediu“.
Click News

Andreea Pătraşcu, un topmodel  îndrăgostit
Andreea Pătraşcu va apărea în noua producţie, „Iubire şi onoare“, cu un look nou, dat fiind faptul că acest rol înseamnă o schimbare în repertoriul său actoricesc. Ea va fi Coco, o domnişoară mondenă, un fotomodel care-şi petrece zilele în cafenele, îndrăgostită de Şarpe (Răzvan Fodor). Andreea se pregăteşte intens pentru rol. „Am «suferit» o schimbare de look, iar acum părul meu este mai scurt şi cu şuviţe, iar tenul este bronzat. În acelaşi timp, încerc să mă îmbrac altfel, iar ţinutele sport nu intră în discuţie“, a spus Andreea. „Coco este fotomodel şi face parte dintr-o gaşcă de Dorobanţi, este un personaj viu colorat, foarte diferit de ceea ce am jucat până acum şi foarte diferit faţă de mine, dar provocarea vine tocmai din acest contrast“, a mai spus vedeta de Acasă.
Click News

Producţia următorului film „Star Trek“ va începe în 2011
Filmările pentru noua peliculă SF „Star Trek“ vor începe în luna ianuarie a anului viitor, iar din distribuţie vor face parte tot protagoniştii lungmetrajului de succes din 2009, anunţă presa internaţională de specialitate.
Pelicula, pentru care studiourile Paramount Pictures nu au stabilit încă un titlu, va fi regizată tot de cineastul care a lucrat şi la primul film, J J. Abrams.
Echipa de la „Star Trek 1“ va fi păstrată şi pentru scenariu, noile aventuri ale echipajului navei spaţiale Enterprise urmând să fie scrise de Roberto Orci şi Alex Kurtzman.
„Star Trek 2“ va fi lansat pe marile ecrane pe 29 iunie 2012.
NewsIn

Povestea „Hänsel şi Gretel“ va fi ecranizată 3D
Povestea „Hänsel şi Gretel“, scrisă de fraţii Grimm, va fi ecranizată 3D ca film de aventuri cu accente horror, la care vor lucra, printre alţii, designerul Joseph C. Pepe, care a creat personajele din „Avatar“, anunţă presa internaţională de specialitate.
În afară de cei doi eroi principali, respectiv copiii care dau şi numele filmului, în peliculă vor apărea mai multe personaje din mitologia germană.
Producătorul peliculei va fi Michael Bay, care şi-a mai legat numele, printre altele, de seria „Transformers“ şi de remake-ul „A Nightmare on Elm Street“. „Hänsel şi Gretel“ va intra în lucru anul viitor.
NewsIn

Un nou record al debutului juvenil în muzică
O nepaleză de trei ani ar putea stabili un nou record al debutului juvenil în muzică, detronând-o pe Cleopatra Stratan (foto), care, în 2006, a intrat în Guinness Book după ce a lansat primul său album la aceeaşi vârstă, relatează presa internaţională.
Atithi Gautam a susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, în capitala Nepalului, Kathmandu, primul său concert din carieră. Cu acelaşi prilej, a fost lansat şi primul ei disc, care conţine opt cântece pentru copii şi imnul naţional al ţării.
Rudele lui Atihi spun că ea a început să cânte la doi ani.
Decizia finală privind omologarea recordului aparţine celor de la Guinness Book, care trebuie să compare data de naştere a nepalezei cu cea a Cleopatrei Stratan.
NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII