Expertiză lipsă în dosarul „Manţog“

Autori


Expertiza tehnică auto dispusă în dosarul în care liderul PDL Gorj, Ionel Manţog, este pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, nu a fost încă finalizată, deşi termenul de predare a acesteia a expirat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Craiova, care instrumentează dosarul „Manţog“, nu au încă la dispoziţie o piesă importantă care ar putea fi decisivă în ceea ce priveşte soarta liderului PDL Gorj. Este vorba de expertiza tehnică auto, solicitată de anchetatori la începutul acestui an, şi care încă nu este gata. Cu toate acestea, expertiza trebuia să fie predată până la sfârşitul lunii trecute. Procurorii craioveni chiar au făcut recent demersuri pentru a determina experţii să-şi prezinte raportul referitor la accidentul produs din vina directorului economic al Complexului Energetic de la Turceni. „Expertiza tehnică auto nu a fost finalizată, fiind dispuse măsuri pentru depunerea raportului de expertiză la dosarul penal“, se menţionează într-un document emis în baza Legii nr. 544 de către conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Craiova.

Expertiza îl poate scăpa de dosar


Expertiza tehnică auto ar trebui să lămurească dinamica autoturismului condus de Ionel Manţog şi cauzele producerii accidentului de circulaţie. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a stabilit însă că vina pentru producerea evenimentului rutier o poartă Ionel Manţog, care, pe 24 noiembrie 2009, în localitatea gorjeană Câlnic, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Liderul PDL Gorj conducea un autoturism marca BMW şi a intrat în plin cu maşina într-o ambulanţă care circula din sens opus. Salvarea transporta un pacient de la Motru la Târgu Jiu. În urma impactului, bolnavul a decedat, însă, potrivit medicilor legişti din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, nu din cauza traumatismelor suferite în accident, ci a problemelor cardiace de care suferea. Ambulanţa a fost totuşi grav avariată şi chiar s-a răsturnat ca urmare a izbiturii puternice. Dacă medicii legişti de la Târgu Jiu au ajuns la concluzia că un stop cardiac a fost de vină pentru moartea pacientului şi nu accidentul produs de Ionel Manţog, singurul lucru care ar putea schimba cursul „lin“ al dosarului este expertiza tehnică auto. După cum s-a desfăşurat până în prezent ancheta în dosarul „Manţog“ şi după cum au cooperat martorii cu procurorii, până şi urmaşii celui decedat par să fi fost convinşi, într-un fel sau altul, de membrii familiei Manţog că mortul e de vină. Chiar şi ambulanţierul care a supravieţuit accidentului provocat de liderul PDL Gorj pare să fi fost convins de aceeaşi familie că ambulanţa şi-a ales „greşit“ traseul în ziua de 24 noiembrie 2009.   Comenteaza acum

4 Comentarii

 1. io said:

  tipic pentru justitia romana!…cum sa avem incredere in ei???..ce prostie!

 2. Aristotel said:

  Al naibii si infarctul asta al pacientului; cum a intervenit el, exact cand penalul Mantog, a dat in salvare !!! Acum, daca expertiza tehnica ( ?, ! ) va dovedi ca salvarea mergea ” neregulamentar “cu botul inainte, atunci, conducatorul salvarii si conducerea spitalului, sunt buni de plata; sa-i repare masina lui Mantog ! Nu ne mai mira nimic, in tara asta ! Justitie de toata jena !!.

 3. Gigi said:

  Baaa……, da’ jeguri sunt toti care sunt implicati in acest proces.
  1. Cum draq sa inghitzi ma ca infarctul n-are legatura cu accidentul frate????? Aroganta cretinilor care sunt in functii NUMITI, repet NUMITI si nu prin concurs, frica sa nu-si piarda numirea si gradul mic de inteligenta combinat cu instinctul primitiv de autoconservare duce la aceste rezultate.
  2.Caract erul infect al acestui infractor ce nu se da dat afara sau inlaturat- exact ca porcii de la valau, dovedeste ca indiferent de regim, comunist, neocomunist,fsn-ist sau pdl-ist, canceroshi din astia, mari si plini de ei vor exista intotdeauna.

 4. cititor said:

  Il consiliaza bine nespalata de roxana stoian pe mantog. Si in trustul lui de presa si pe sub masa si ce sa puna pe masa lui Covei. Cea mai oribila femeie a ajuns sa fie amanta lui Mantog. Asta spune multe si de individul care vrea sa conduca Gorjul.

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 7 iunie 2010

Actualitate

» Craiova: Traficanţii de haşiş nu vor în arest
» Craiova: Fără gaze, fără apă
» Zilele Porţilor Deschise, la Universitatea din Craiova
» Prigoana gunoaielor în Dolj
» Craiova: Sf. Gheorghe Catering
» Promoţia 2010 din CN „Carol I“, felicitată pe scena Teatrului Naţional
» Bani de calculatoare pentru 1.394 de elevi doljeni
» Angajatorii nu mai renunţă prea uşor la salariaţi
» Pensiile private, lovite de criză
» Gorj: Au pus în pericol siguranţa transportului feroviar
» S-a deschis târgul
» Olt: Investiţii „pe bară“ la Văleni
» Primăria Târgu Jiu scoate la mezat 200 de locuinţe ANL
» Atenţie, Finanţele în control!
» Gorj: Un copil de 14 ani a murit înecat
» Gorj: Trupul copilului ucis la Rovinari a fost adus acasă
» 25.000 de lei pentru un panou publicitar
» Un secretar de stat în MFP a câştigat circa 36.000 de lei în aprilie
» Expertiză lipsă în dosarul „Manţog“
» Dosarul TVA al lui Samir, din nou pe rol
» Olt: Centru de ergoterapie, la Spitalul Schitu Greci

Local

» Avocată arestată
» Fostă prostituată, martoră la divorţul lui Berlusconi
» Persoană fără adăpost, electrocutată
» Scandalagiul din Valea Roşie a ajuns în arest
» Şoferiţă de 18 ani, moartă în accident
» Cum să-i împace RAADPFL?
» Sărbătoarea pandurilor, la Cerneţi
» Cocoşul de Hurez, la ceas aniversar
» De 30 de ori mai puţine concedii medicale
» Opoziţia are nevoie de 19 voturi pentru a demite guvernul Boc
» Ambulatoriu de 5,6 milioane de lei la Spitalul din Balş

Dolj

» Rata şomajului în Dolj, în scădere

Sport

» Juniorii Ştiinţei, egal la Hagi acasă
» Uite Popa, nu e… Popa!
» Lung, debut de ziua lui
» A învins şi România pe cineva
» Scurte ştiri
» Harrick va selecţiona baschetbaliştii români
» Jo Jo Dan a fost furat
» Oltenii, 13 medalii la Internaţionale
» Voina nu e încântat de tragerea la sorţi
» Stângă rămâne la Energia
» Dumitru şi Căprioriu, pe podium
» Florin Boboc, victorie rapidă

Bani & Afaceri

» Doi pe un recensământ
» Calafat – podul către El Dorado

Magazin

» Scurte ştiri
» Horoscop
» That jazz, o provocare

Top