24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateChrysler recheamă aproximativ 285.000 de maşini din SUA

Chrysler recheamă aproximativ 285.000 de maşini din SUA


Chrysler recheamă pentru reparaţii aproximativ 285.000 de autovehicule din SUA, care pot lua foc din cauza unor cabluri electrice insuficient izolate, transmite CNN Money.

Acţiunea de rechemare implică modelele 2008 şi 2009 ale Dodge Caravan şi Chrysler Town & Country. Administraţia Naţională pentru Siguranţa Autostrăzilor a anunţat că unele autovehicule, produse între februarie şi septembrie 2007, ar putea avea un cablu electric insuficient izolat care poate produce un scurtcircuit şi, în ultimă instanţă, aprinderea materialelor din jur.

"Compania nu are cunoştinţă de accidente sau vătămări cauzate de această problemă. Acţiunea de rechemare are ca scop verificarea instalaţiei electrice şi repararea acesteia, dacă este necesar", a declarat un purtător de cuvânt al Chrysler.

Acţiunea este a doua de acest fel din această lună, după ce constructorul auto a rechemat săptămâna trecută 35.000 de maşini din modele Dodge Caliber şi Jeep Compass, din care 25.000 în SUA, din cauza unor defecţiuni la nivelul pedalei de acceleraţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS