10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova, din nou fără apă

Craiova, din nou fără apă

La solicitarea SC HIDROCONSTRUCŢIA SA, antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă în municipiul Craiova, în cadrul programului ISPA, în vederea montării de vane şi debitmetre, se va întrerupe alimentarea cu apă joi, 3 iunie , între orele 8.00 – 24.00, în următoarele cartiere: Brazda lui Novac; Rovine; Corniţoiu; George Enescu; în zona centrală a municipiului; Calea Bucureşti; Brestei şi aleile adiacente, inclusiv strada Fermierului, Cernele, Faţa Luncii, Lascăr Catargiu, 1 Mai de la Ciupercă până în strada Tabaci, Mofleni, Siloz, Valea Roşie, Sărari, Parcul Tineretului, strada Severinului, până la SC ELPRECO SA.
Vineri, 4 iunie 2010, între orele 0.00 – 8.00, se vor face lucrări de readucere la parametrii hidraulici iniţiali a reţelei de distribuţie a apei. În acest interval orar, se va întrerupe alimentarea cu apă în cartierele Bariera Vâlcii şi Gherceşti. Din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul până la limpezirea acesteia.
Alimentarea cu apă nu se va întrerupe în cartierele: Craioviţa Nouă, Romaneşti, Veteranilor, 1 Mai, de la strada Tabaci până în Romaneşti, Popoveni, Făcăi, Plaiul Vulcăneşti, Lăpuş Argeş, Şimnicu de Jos, Bordei, Platforma Industrială de Est, Fabrica de Avioane, magazinul Metro, Uzina FORD, Parcul Industrial Craiova, strada Drumul Apelor şi aleile adiacente, Platforma Industrială de Vest.
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII