14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDemolări la licitaţie

Demolări la licitaţie

Primăria Craiova nu mai are contract pentru demolarea imobilelor ridicate ilegal pe domeniul public şi privat al Băniei de la 31 decembrie 2009. Serviciul urmează să fie atribuit prin licitaţie publică, prin cerere de ofertă. Până acum, acest serviciu a fost atribuit direct Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL), în 2010 primăria putând avea surpriza de a fi obligată să lucreze cu o unitate pe care nu o are în subordine. Ofertele vor fi analizate începând cu 21 mai 2010.
„Nu există un contract în acest sens încheiat cu RAADPFL pentru anul în curs. Ca urmare a procedurii de achiziţie publică publicată în SEAP, se va încheia un contract pentru aceste servicii cu firma desemnată câştigătoare“, a spus Carmen Licu, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.
În 2010, pentru activitatea de demolare a imobilelor construite ilegal pe domeniul public sunt alocate 126.050 de lei. De la începutul anului, în Craiova au fost desfiinţate mai multe imobile de pe domeniul public şi privat al municipiului, fără ca autoritatea să deţină un contract pentru execuţia lucrărilor. Juriştii primăriei susţin însă că administraţia este acoperită din punct de vedere juridic graţie dispoziţiei de demolare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII