24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTest-drive cu tractoare Massey Ferguson

Test-drive cu tractoare Massey Ferguson

Fermierii din Dolj au avut vineri posibilitatea să testeze la Craiova modele de tractoare de ultimă generaţie Massey Ferguson, producătorul numărul 1 la nivel mondial de utilaje agricole.
Aceştia au avut la dispoziţie trei modele de tractoare, cu puteri între 19 şi 370 CP, echipate cu sisteme de transmisie performante.
„Prin acest drive-test, am încercat să le arătăm fermierilor avantajele celei mai avansate transmisii – Dyna-6 şi Dyna-VT, precum şi uşurinţa cu care se conduc aceste tractoare“, a declarat Augustin Udrea, General Manager la dealerul Massey Ferguson din Dolj, care a explicat că tractoarele Massey Ferguson au cele mai reduse costuri legate de consum (consumă cu 40% mai puţin combustibil decât altele) şi sunt dotate cu TIER 4 (echivalentul lui Euro 5 la maşini).
Evenimentul de vineri, „Craiova Dyna Tour 2010“, este cel de-al doilea de acest tip organizat în România. Evenimente similare au avut loc în Constanţa şi urmează să se mai organizeze la Braşov, Miercurea-Ciuc, Timişoara şi Oradea. „Până la ora prânzului, la test-drive-ul de la Craiova au venit aproximativ 30 de persoane, dar sunt aşteptate 100.
O parte dintre participanţi sunt proprietari de generaţii mai vechi şi vor să vadă ultimele noutăţi din domeniu, alţii vor să se convingă de tehnologia noastră de vârf“, a adăugat Augustin Udrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII