11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateXteria the Legend invadează Bănia

Xteria the Legend invadează Bănia

Velodromul din Parcul „Romanescu“ va găzdui, pe 29 mai, primul Mega Party de muzică house din Craiova, Xteria the Legend. La concert sunt invitaţi artişti de renume internaţional, care vor veni pentru prima dată în România. Suita DJ-ilor, printre care se numără DJ Aligator, DJ Paul Mendez (Miami, SUA), DJ Phunk Investigations (Italia), DJ’s Saint Louie & DanDemain (Hou-c-licious Project) (Olanda), Missy Jay (Ibiza, Spania), va promova ecologia.
Prin muzica lor, DJ-ii invitaţi la Xteria Party speră să trezească în inimile cât mai multor oameni dragostea faţă de natură şi dorinţa de a o salva. Show-ul va fi unul de zile mari, organizatorul – Extrem Concept – garantând spectatorilor proiecţii laser şi o atmosferă incendiară întreţinută de 50 de dansatori, fete şi băieţi, care vor transmite mesaje în modalităţi diferite: prin dans, actorie şi costume excentrice.

DJ Aligator vrea videoclip în România

Celebrul DJ Aligator, aşteptat să concerteze live pentru prima oară în România, la Craiova, a dezvăluit că şi-ar dori să realizeze un videoclip pe plaiuri mioritice. „DJ Aligator s-a arătat foarte interesat de ţara noastră şi de posibilitatea să filmeze videoclipul uneia dintre viitoarele sale melodii chiar în România“, au declarat organizatorii concertului din Craiova, denumit Xteria the Legend. Aceştia sunt cu atât mai convinşi că Aligator chiar are intenţii serioase în acest sens gândindu-se că single-ul cel mai recent al producătorului iraniano-danez – „Never forget“ este despre încălzirea globală. „La începutul acestui an, DJ Aligator şi-a lansat pe piaţă ultima piesă, prelucrată împreună cu Bijan Mortazavi. Interesant este că, în această piesă, Aligator transmite un mesaj ecologic, trăgând un semnal de alarmă fanilor săi vizavi de dezastrele din lume care sunt sau pot fi provocate de încălzirea globală. Cum şi proiectul nostru – mega party-ul de muzică house din Craiova, de pe 29 mai, are tot un mesaj ecologic, probabil că ne-a simţit pe aceeaşi lungime de undă cu el şi, sperăm noi, l-am inspirat să mai compună şi alte piese pe tema salvării Planetei, unele dintre acestea urmând să fie interpretate live, chiar la Craiova“, au completat organizatorii olteni.

Preţul unei seri speciale

Biletele pentru „Xteria the Legend“ au mai multe categorii de preţuri: 45 de lei pentru primele 3.000 de bilete, apoi preţul acestora va fi de 55 de lei, pentru zona din faţa scenei 85 de lei, 130 de lei categoria VIP. Ele pot fi achiziţionate din punctele de vânzare din reţeaua Eventim: magazinele Germanos din întreaga ţară, magazinele Vodafone şi librăriile Humanitas, dar şi on line, de pe site-ul www.xteria.ro sau www.eventim.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII