13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGregorian Bivolaru aşteptat de 1 Mai la Herculane

Gregorian Bivolaru aşteptat de 1 Mai la Herculane

Guru Bivolaru este aşteptat de peste 3000 de yoghini pentru a se integra în Spirala Absolutului ce se va forma pe pe Platoul Coronini din staţiunea Băile Herculane pe data de 1 mai. Este foarte posibil ca în acest an Gregorian Bivolaru să vină împreună cu ceilalţi yoghini la Herculane, după ce urmă cu câteva săptămâni, a scăpat de acuzaţiile de act sexual cu minori, proces care s-a încheiat la Tribunalul Sibiu. În prima zi din luna mai se va deschide tabăra de primăvară a Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut.
Bucuroşi de venirea yoghinilor la Băile Herculane sunt şi localnicii, care de această dată îl aşteaptă şi pe guru Bivolaru cu toate preparatele din ouă, lapte, miere şi verdeţuri. O parte dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru chiar speră să îl vadă în mijlocul lor cât mai repede şi se bucură de decizia instanţei din Sibiu.
"Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru că faptele de care a fost acuzat de procurori nu există, ceea ce s-a demonstrat în cursul procesului. Această decizie este în deplin acord cu decizia Curţii Supreme din Suedia", a declarat Florin Laza, purtător de cuvânt al Mişcării de Integrare în Absolut.
Gregorian Bivolaru nu a scăpat însă definitiv de judecători, acesta mai are încă un dosar de cercetare, pentru trafic de persoane şi alte şapte infracţiuni, care se află pe rolul Tribunalului Cluj, următorul termen fiind pe data de 21 iunie.
Grupul de yoghini a avut nevoie şi de o sală pentru conferinţe, iar primarul staţiunii Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu, le-a pus la dispoziţie cinematograful din localitate.
"Yoghinii au închiriat platoul Coronini, au fost ceva probleme la conferinţe, însă ne-am străduit să nu pierdem acest grup important pentru staţiune şi am reuşit să le punem la dispoziţie cinematograful din staţiune. Noi ne bucurăm de fiecare dată când ei vin în staţiunea noastră, acest lucru a devenit deja o tradiţie, nu am avut niciodată probleme cu ei. Sunt oameni civilizaţi", a spus Nicuşor Vasilescu, primarul staţiunii Băile Herculane.  Yoghinii vor petrece cinci zile pe Platoul Coronini din Herculane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS