10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA încercat să să mituiască doi poliţişti

A încercat să să mituiască doi poliţişti

Un bărbat a fost reţinut de lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca sa mituiască doi poliţişti din Arad, pentru a-i anula o amendă şi pentru a-i restitui permisul de conducere, transmite corespondentul NewsIn.

Conform unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, o patrulă formată din doi agenţi de poliţie l-a depistat pe C.I. conducând autoturismul personal, pe raza localităţii Păuliş, sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe şofer şi i-au suspendat dreptul de a conduce autoturismul pe drumurile publice.

„În timpul întocmirii actelor, C.I. a încercat să ajungă la o înţelegere cu poliţiştii, promiţându-le insistent fie că le plăteşte o masă la restaurant, fie că le va oferi în ziua următoare 100 de euro. În momentul în care i s-a înmânat copia procesului-verbal de contravenţie şi dovada de ridicare a permisului, C.I. a insistat ca poliţiştii să-i restituie permisul de conducere, pe motiv că fără permis nu-şi mai poate câştiga banii necesari traiului, el ocupându-se cu transportul de lemne în Ungaria“, se menţionează în comunicatul de presă al DGA.

Poliţiştii au denunţat la Direcţia Generală Anticorupţie intenţia bărbatului, fiind luate măsuri pentru organizarea flagrantului, în urma căruia C.I. a fost prins în flagrant după ce le-a oferit poliţiştilor suma de 50 de euro şi 200 lei.

În urma flagrantului, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de C.I. şi reţinerea acestuia pentru 24 ore pentru dare de mită, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS