14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Selecţionerul Israelului crede că România este în cădere

Fotbal: Selecţionerul Israelului crede că România este în cădere

Selecţionerul interimar al echipei naţionale de fotbal a Israelului, Eli Ohana, a declarat că în urmă cu un deceniu reprezentativa României era o formaţie foarte puternică, însă acum se află într-o mică scădere.
"Este un meci amical în care toţi vrem să verificăm jucătorii, să încercăm sisteme noi de joc, sunt chestii care se fac de obicei într-un meci amical.  De la victoria asupra României de la Tel Aviv, România a mai pierdut foarte puţine meciuri. Despre fotbalul românesc ştiu că în urmă cu aproape zece ani, echipa naţională era foarte puternică, iar în această perioadă este într-o mică scădere. Totuşi am vorbit cu Ronny Levi, antrenorul Unirii Urziceni, iar acesta mi-a spus că fotbalul românesc este din nou în creştere. Mi-a mai spus că la Urziceni are jucători de calitate şi beneficiază de condiţii foarte bune. Am jucat împotriva României de multe ori şi cred că acum câţiva ani echipa era mai puternică, dar nu poţi compara perioada de atunci cu ceea ce se întâmplă acum", a spus Ohana.
Antrenamentul echipei Israelului, înaintea partidei amicale de miercuri cu România s-a desfăşurat pe terenul I din cadrul Complexului Sportiv "Dan Păltinişanu".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS