21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZiua Femeii, la Pallace, intr-un decor de vis

Ziua Femeii, la Pallace, intr-un decor de vis

Restaurantul Pallace le invita pe doamne si domnisoare la o petrecere de vis, asa cum se intampla de opt ani incoace, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

A devenit o traditie la restaurantul Pallace ca doamnele si domnisoarele sa fie tratate asemeni unor regine de ziua lor. Sambata, 6 martie, calestile vor trage in fata palatului, la marele bal al reginelor. Surlele si trambitele le vor anunta sosirea la o seara a rasfatului, asa cum numai o regina poate primi in dar.
Delicioasele preparate vor fi din timp pregatite cu migala si atentie de maestrii bucatari. Ingredientele atent alese vor transforma petrecerea intr-un adevarat festin culinar. Domanele si domnisoarele vor fi rasfatate cu salata aperitiv – Mon Amy (salata verde, sfecla, piept pasare, porum, sunca, ciuperci, oua, ardei gras, ton), cu specialitati de pui – Gordon Bleu, garnitura de ciuperci sotate cu marar, salata Mozaic (varza alba – varza rosie), dar si specialitati de porc Khifskana, cu garnitura de cartofi in coaja, fasole verde si salata de ardei copti. Fantana de ciocolata cu fructe, fantana de vin cu struguri le vor indulci pe reginele serii de la Pallace.



Bauturile alese nu vor lipsi din meniul unei seri speciale, astfel ca momentele cele mai savuroase vor fi udate cu Gin, Campari, Martini, Crema de whiskey, Fernet biaca, Whiskey J.B., Cocktailuri, Sampanie, Vin alb, Vin rosu.

Un bal preparaat cu numeroase surprize

O seara deosebita vor petrece doamnele si domnisoarele pe 6 martie. Momentele speciale pregatite de organizatori le vor surprinde in mod placut chiar si pe cele mai pretentioase dintre doamne. Muzica usoara, populara sau de club, show-uri de streep-tease masculin, numere de magie intr-un spectacol inedit, in care protagonisti vor fi magicianul Augustin si invitatul special al serii, Adi de la Valcea, vor „condimenta” o serata speciala.
Tombola petrecerii le va face pe doamne cu adevarat fericite. Castigatoarea premiului intai va primi un sejur de 7 nopti, 8 zile in Antalia, doamna care va ocupa locul doi va primi din partea generoaselor gazde organizarea zilei onomastice in valoare de 500 de euro, iar premiul trei le va aduce in bucatarie un performant robot

Seri speciale la Pallace

De opt ani, gazdele de la Pallace au avut grija sa-si surprinda clientii cu mancaruri atent pregatite, udate cu cele mai fine bauturi, premii si concursuri inedite, numere incendiare, show-uri care au facut ca acela care a trecut pragul restaurantului sa plece cu dorinta de a reveni si a trai cele mai frumoase clipe in decorul unei lumi de vis.
Le-au fost alaturi de-a lungul timpului artisti precum: Romica Tociu, Cornel Palade, Andreea Banica, Adrian Enache, Aurelian Temisan, Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Adi de la Valcea, Pops, Clejani, Directia 5, Haiducii, Daniela Gyorfi, Axinte si trupe de streeperi.
Decorul cald si prietenos va fi locul in care clientii nostri vor petrece momente de neuitat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS