Bolnavii de la Spitalul de Urgenţă Craiova vor fi răsfăţaţi în prima zi din noul an cu bucate alese, a promis ieri conducerea unităţii sanitare. Pe lângă obişnuitele ceaiuri, paste făinoase şi mâncăruri de legume, din meniul de Sărbători nu vor lipsi sărmăluţele dietetice, friptura şi ciorba de pui, cozonacul, ficăciorii şi brioşele. La micul dejun, pacienţii vor primi lapte, unt, gem, brânză sau iaurt, iar la cină ficăciori de pasăre. „Din păcate, resursele financiare nu ne permit să asigurăm bolnavilor un astfel de regim alimentar în fiecare zi“, a spus cu regret conf. dr. Florin Petrescu, managerul spitalului.
Revelion cu sarmale la spital
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei