21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGazeta de Sud îţi mobilează casa

Gazeta de Sud îţi mobilează casa

Doi dintre câştigătorii concursului „Gazeta de Sud îţi mobilează casa“ au intrat, săptămâna aceasta, în posesia premiilor – o bucătărie, respectiv un pantofar (câştigătorul celui de-al treilea premiu – o canapea – va intra în posesia sa în cursul lunii ianuarie, deoarece momentan este plecat din ţară). „Este prima dată când câştig ceva. Am trimis un SMS, dar nici nu mă gândeam că voi câştiga. Aşa o bucurie mi-aţi făcut de Crăciun cu acest premiu!“, a declarat Leonica Vlădescu, de 56 de ani, din Craiova, câştigătoarea pantofarului, care a explicat că iniţial a crezut că este vorba despre o glumă când a fost sunată şi anunţată că a câştigat.
De altfel, tot despre o glumă a crezut că este vorba şi câştigătoarea bucătăriei. „Am trimis două-trei SMS-uri, la insistenţele colegei mele de apartament. Nu am mai câştigat niciodată nimic, aşa că, atunci când am fost sunată, am crezut că este vorba despre o farsă“, a afirmat Carmen Hintea, de 23 de ani, din Moţăţei.

Concursul
Gazetei de Sud

Concursul „Gazeta de Sud îţi mobilează casa“ a fost organizat de Gazeta de Sud, în colaborare cu Casa Bogdan, în perioada octombrie – decembrie. Pentru a participa, cei interesaţi ar fi trebuit să trimită un SMS cu textul GDS la 0726.870.006 (număr cu tarif normal). Extragerea a avut loc în ultima zi de vineri din lună, iar premiile au constat într-o bibliotecă (în luna octombrie), un dormitor (în luna noiembrie), respectiv  o canapea, o bucătărie şi un pantofar (în luna decembrie). Angajaţii Gazetei de Sud şi rudele de grad întâi, precum şi angajaţii Casa Bogdan şi rudele de grad întâi ale acestora nu au avut dreptul să participe la concurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS