10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMoş Crăciun - poliţist, jandarm şi pompier

Moş Crăciun – poliţist, jandarm şi pompier

Oamenii legii din Dolj, poliţiştii, jandarmii şi pompierii, au strâns bani şi au oferit cadouri copiilor cu deficienţe de vedere, celor cu handicap sever sau copiilor instituţionalizaţi în centre de ocrotire din Craiova, dar şi bătrânilor din Centrul „Sfânta Maria“. Primii care au dus Moşul lângă copii au fost jandarmii. Duminică, o delegaţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj s-a dus la Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Interjudeţeană Dolj-Mehedinţi, din Craiova, unde a împărţit pachete cu dulciuri şi băuturi răcoritoare celor 25 de copii cu deficienţe de vedere.
„Această acţiune s-a desfăşurat voluntar, fiecare cadru militar contribuind cu diverse sume de bani, spiritul acesteia urmărind să demonstreze că omenia, bunătatea şi solidaritatea sunt caracteristice jandarmilor, care acum pot dovedi încă o dată altruismul şi spiritul de camaraderie ce îi caracterizează“, a declarat locotenent Ion Ţapu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj.
Marţi a fost rândul poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj să aducă un zâmbet pe feţele şi în sufletele copiilor instituţionalizaţi în centre de ocrotire din Craiova. Moş Crăciun, însoţit de poliţiştii doljeni i-a vizitat pe cei 18 copii instituţionalizaţi la Casa „SPERANŢA“, din Craiova, cărora le-a oferit pachete cu dulciuri, fructe şi băuturi răcoritoare. După aceea, Moşul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 2, împreună cu care i-au vizitat pe cei 40 de copii de la Casa „TEMERARII“, din cartierul craiovean 1 Mai.
Ieri, Moş Crăciun i-a însoţit pe pompierii din cadrul ISU Dolj la Centrul pentru Bătrâni „SFÂNTA MARIA“ din Craiova, după care a ajuns la Centrul pentru copii cu handicap sever „VIS DE COPIL“ din localitate. Pompierii au donat şi oferit bătrânilor şi copiilor, dar şi centrelor în care se află aceştia obiecte de mobilier specifice copiilor cu handicap, obiecte electrocasnice şi de întreţinere, materiale sanitare, dulciuri şi sucuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII