3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSituaţia stării drumurilor în judeţul Dolj

Situaţia stării drumurilor în judeţul Dolj

La ora 15.00, pe drumurile din judeţul Dolj, situaţia era următoarea: DJ 561 A, Pleniţa – Unirea – deblocat şi se circulă în condiţii de iarnă; DJ 552 A, Perişor – Cetăţuia – deblocat; DJ 552 A, Cioroiaşi – Cioroiul Nou – deblocat; DC 17, Radovan – Târnava – deblocat; DJ 561 D, Băileşti – Rastul Nou – deblocat şi se circulă pe un fir.
Următoarele tronsoane de drum sunt încă blocate: DJ 561 B, Segarcea – Drănic – se acţionează cu o autofreză; DJ 552, Vârtop – Sălcuţa – se acţionează cu o autofreză; DJ 561 D, Vârtop – Cornu – blocat; DJ 561 D, Maglavit – Poiana Mare – blocat; DJ 1, Galicea Mare – Izvoare – blocat.
Pe DN 56, la intersecţia cu DJ 561 A se află aproximativ 40 de autovehicule, în care se află circa 120 de persoane, care intenţionează să meargă spre localităţile Moţăţei şi Unirea, însă, momentan, DJ 561 A este înzăpezit şi nu s-a permis accesul autovehiculelor, pentru a nu rămâne blocate.
Pe acest sector de drum se acţionează cu o autofreză, urmând ca, în momentul în care drumul va fi practicabil în condiţii de siguranţă, să se permită accesul autovehiculelor.
Aceste autovehicule se află staţionate pe DN 56, care se prezintă într-o stare foarte bună, informaţia apărută pe anumite canale de ştiri, din care rezultă că există aproximativ 200 de persoane blocate în zăpadă, nefiind reală.
Poliţiştii acţionează în filtre auto de o parte şi de altă a acestor tronsoane de drum înzăpezite, pentru interzicerea accesului autovehiculelor până în momentul în care circulaţia se va putea desfăşura în condiţii de siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU