Acasă Actualitate Bihor: Zece răniţi, după ce o maşină a derapat şi s-a lovit...

Bihor: Zece răniţi, după ce o maşină a derapat şi s-a lovit de un microbuz

Zece persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, pe DN 76, în judeţul Bihor, la ieşirea din comuna Ceica, a derapat pe drumul acoperit de zăpadă şi a ajuns pe contrasens, lovind un microbuz, informează mediafax.ro.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Ioana Indrieş, un tânăr de 29 de ani aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul maşinii la o curbă la dreapta, din cauză că nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un tânăr din Beiuş. În microbuz erau şase persoane, inclusiv şoferul, iar în cealaltă maşină se aflau patru persoane.
În urma impactului, cele zece persoane rănite, printre care şi cei doi şoferi, au fost duse la spital.
Potrivit directorului Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, Florian Bodog, răniţii au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde li se fac investigaţii.
"Din cele zece persoane, două vor necesita monitorizare, având fracturi mai dificile. O persoană are o fractură a membrului inferior, iar cealaltă o fractură de antebraţ. Celelalte persoane au suferit fracturi şi contuzii mai uşoare. Starea celor zece victime este bună", a spus Bodog.

Exit mobile version