12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadou de casă nouă cu un singur SMS

Cadou de casă nouă cu un singur SMS

Câştigătorul concursului „Gazeta de Sud îţi mobilează casa“ a intrat, săptămâna aceasta, în posesia premiului din luna noiembrie, un dormitor. „Am trimis un singur SMS. Se pare că am fost foarte norocos pentru că, din câte am înţeles, au fost persoane care au trimis sute. Sunt tare bucuros că am câştigat. În câteva luni mă voi muta împreună cu soţia şi copilul într-un apartament nou, nemobilat, aşa că acest dormitor a venit la momentul potrivit“, a declarat Nicolae Marius Cornel, de 24 de ani, din Craiova, câştigătorul premiului. Acesta a explicat că nu a mai câştigat niciodată nimic şi că intenţionează să participe în continuare la concursurile organizate de GdS.

Regulament

Concursul „Gazeta de Sud îţi mobilează casa“ este organizat de Gazeta de Sud împreună cu Casa Bogdan şi se desfăşoară începând din 15 octombrie şi până la sfârşitul lunii decembrie. Pentru a participa, trebuie să trimiteţi un SMS cu textul GdS la 0726.870.006 (număr cu tarif normal). Extragerea are loc în ultima zi de vineri din lună, excepţie făcând luna decembrie, când extragerea va avea loc în ziua miercuri, 23 decembrie.
În lunile octombrie şi noiembrie, premiile au constat într-o bibliotecă şi un dormitor. Luna aceasta însă, sunt puse la bătaie trei premii – o canapea, o bucătărie şi un pantofar. Angajaţii Gazetei de Sud şi rudele de grad întâi ale acestora, precum şi angajaţii Casa Bogdan şi rudele de grad întâi ale acestora, nu au dreptul să participe la concurs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS