22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Pandurii riscă să nu fie programată cu Rapid

Fotbal: Pandurii riscă să nu fie programată cu Rapid

Clubul Pandurii Tg. Jiu trebuie să achite suma de 500.000 de lei către o firmă de impresariat până marţea viitoare, la ora 15:00, altfel nu va fi programat în campionat la meciul cu Rapid, din etapa a 15-a a Ligii I, au declarat, pentru NewsIn, surse din cadrul LPF.
Firma de impresariat SC Unic AV Sport SRL Bistriţa a depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal împotriva formaţiei gorjene prin care îşi cerea drepturile financiare, iar Comisia de Soluţionarea a Litigiilor i-a dat câştig de cauză, dar, în acelaşi timp, s-a adresat şi Departamentului de Competiţii din cadrul forului pentru a soma echipa din Liga I să îşi plătească datoriile.
LPF a decis ca Pandurii să primească termen până marţi, 24 noiembrie, pentru a achita suma respectivă către firma de impresariat, în caz contrar ei neputând să dispute jocul cu Rapid.
Partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi Rapid, din runda a 15-a a campionatului intern, trebuie să se joace la finalul lunii noiembrie, programul acelei etape nefiind însă stabilit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS