11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi morţi pe Şantierul Autostrăzii Transilvania

Doi morţi pe Şantierul Autostrăzii Transilvania

Un muncitor a murit în cursul nopţii de joi spre vineri pe şantierul Autostrăzii Transilvania, după ce a căzut de la o înălţime de 22 de m, iar altul a decedat în sala de operaţie, în urma traumatismelor suferite după ce a căzut de la 7 m. Unul dintre muncitori avea 44 de ani şi lucra la o firmă subcontractată de Bechtel. Accidentul s-a produs la kilometrul 31, une bărbatul lucra la un pod, şi a căzut de la o înălţime de şapte metri.
Al doilea incident a avut loc în jurul orei 1.00, în zona nodului rutier Gilău. Bărbatul, de 47 de ani, lucra la montarea bordurilor unui viaduct şi a căzut de la 20 de metri. Echipajele SMURD, ajunse la faţa locului, în urma apelului la 112, au încercat timp de 40 de minute, fără succes, să îl resusciteze.
Miercuri, un muncitor a căzut de la 4 m înălţime, tot pe şantierul din Gilău. Bărbatul a fost luat de ambulanţă şi dus la spital, însă nu era în pericol de a-şi pierde viaţa.
Potrivit directorului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Emilian Roşca, s-a demarat o anchetă în ambele cazuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS