Acasă Actualitate Gorj: Euroconstruct e cu ochii pe rocadă

Gorj: Euroconstruct e cu ochii pe rocadă

Primăria Târgu Jiu nu a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru modernizarea drumului de rocadă. De luni de zile, municipalitatea se ocupă numai de corespondenţa cu specialiştii Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), pentru a lămuri modul în care trebuie să arate dosarul licitaţiei. În urma unei solicitări venite de la Târgu Jiu, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a decis că dosarele trebuie să cuprindă documente suplimentare legate de activitatea firmelor interesate de executarea lucrărilor de modernizare a drumului de rocadă.
Ţinând cont de indicaţiile primite de la Bucureşti, s-a trecut şi la organizarea licitaţiei propriu-zise, însă nu s-a ajuns la desemnarea unui câştigător sau a unei asociaţii de firme câştigătoare, întrucât au fost depuse trei contestaţii.
Potrivit purtătoarei de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu, Ramona Evulescu, două dintre contestaţiile depuse aparţin firmei Euroconstruct. Cea de-a treia contestaţie a fost formulată de SC SECOL, nemulţumită de condiţiile de derulare a licitaţiei. De societatea Euroconstruct se leagă numele lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, ministrul turismului. Despre Dorin Cocoş presa centrală a relatat că a fost asociat al patronilor de la Euroconstruct.

Exit mobile version