10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Dublă sinucidere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Olt: Dublă sinucidere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Un bărbat din Balş, care suferea de demenţă senilă, şi o femeie din comuna Strejeşti, diagnosticată cu ciroză hepatică, şi-au pus capăt zilelor în noaptea de miercuri spre joi, aruncându-se pe geamurile unităţii medicale în care erau internaţi.
Mihăiţa Broboană, de 55 de ani, a fost internată marţi la unitatea medicală din Slatina cu diagnosticul ciroză hepatică şi etilism cronic. Miercuri noapte, în jurul orei 24.00, în timp ce asistentele medicale erau implicate într-o urgenţă majoră, conform reprezentanţilor spitalului, femeia s-a aruncat de la etajul IV al Secţiei medicale. O echipă de cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a deplasat rapid la locul unde era căzută femeia, pentru a-i acorda ajutor medical. După o oră şi jumătate, în care medicii au încercat să îi salveze viaţa, bolnava a murit pe masa de operaţie.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 2.00, un bătrân de 70 de ani, Vasile Bonciu, a recurs la acelaşi gest extrem. Bărbatul, care era internat  de câteva zile la Secţia psihiatrie, s-a aruncat de la etajul II al blocului alimentar, unde era singura fereastră fără gratii.
„Bătrânul suferea de demenţă senilă. Putem spune că a premedidat sinuciderea, deorece a găsit singurul geam fără gratii. S-a descălţat lângă acesta, a lăsat papucii în faţa blocului alimentar şi a sărit pe geam. În urma căderii de la etaj, bărbatul a decedat pe loc“, a precizat Bontescu. Potrivit poliţiştilor, victima avea capul spart în mai multe locuri.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS