13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă internă la CE Turceni

Anchetă internă la CE Turceni

Şefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, după ce reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PNL Gorj au sesizat faptul că autoturisme ale unităţii sunt folosite în campania electorală de la Turburea.

Verificările au început ca urmare a unei solicitări venite din partea Organizaţiei Judeţene a PNL Gorj. Purtătorul de cuvânt al acesteia, Ion Răuţ, a declarat că a întâlnit zilele trecute în Turburea staff-ul de campanie al PD-L, care folosea maşinile de serviciu pentru deplasări prin comună, motiv pentru care i-a solicitat directorului general al CE Turceni, Eugen Tunaru, efectuarea unei anchete administrative. „Pentru a evita orice tentativă de fraudă sau de intimidare a electoratului, vom amplasa camere de supraveghere la fiecare secţie de votare. Comuna Turburea a devenit şi locul preferat de organele de control din judeţ. Oamenii de afaceri din această zonă sunt şi ei vizaţi de presiunile politice“, a declarat Ion Răuţ, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Tunaru a început deja ancheta

Directorul general al Complexului Energetic Turceni, Eugen Tunaru, a declarat că a dispus efectuarea unei anchete interne. Vor fi verificate toate maşinile Complexului care au făcut deplasări în ultima perioadă în zona Turburea, precum şi cantitatea de combustibil consumat de fiecare autoturism. Referitor la înteţirea controalelor la agenţii economici din zonă, Cosmin Popescu, preşedintele PD-L Gorj, a declarat: „Nici un agent economic din Turburea nu a fost controlat nici de Garda Financiară şi nici de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, cu scopul de a-i da voturi candidatului nostru“, a afirmat deputatul PD-L, Cosmin Popescu. În comuna Turburea vor avea loc duminică alegeri pentru desemnarea noului primar al localităţii, după ce fostul edil, Daniel Ursulescu, a murit într-un accident rutier. În cel de-al doilea tur de scrutin se vor confrunta liberala Daniela Ursulescu, soţia primarului decedat, şi democrat-liberalul Ion Bârcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS